|
|
|||
|
|||
![]()
οκ. γιατι το εχω κ το συγκεκριμενο δεν εχει ρυθμιση.
γι αυτο λεω μηπως ηταν μονο το δικό μου καποιο αλλο μοντελο πχ |
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον επεσα στην περιπτωση, απλα εβαλα μια φωτο για να καταλαβει ο kenjinx τι εννοω.
Παντως θα δουλεψει και με αυτον, απλα θα χρειαστει εξωτερικο ρυθμιστη,(αν δεν εχει αυτον που δειχνει η φωτο) για να το φερεις εκει που θελεις. Ο τυπος μιλαει για 4~6 kg / cm2 που το θεωρω πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
η κεντρική βάνα της φιάλης πρέπει να είναι τέρμα ανοιχτή? ασχέτως την ποσότητα co2 που θέλουμε.. τα σύνδεσα και κάνω δοκιμές..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, και να κανεις την βασικη ρυθμιση απο την βελονοειδη, και την μικρομετρικη απο το μικρο (αν εχει).
|
||||
|
||||
![]()
Και φωτογραφίες..
επίσης στην δεύτερη φωτογραφία τι είναι αυτή η βαλβίδα στην πίσω μεριά της ηλεκτροβάνας? Πως το βλέπεις? έχω "μικρομετρική" ? επίσης η βελονοειδής είναι αυτή που βγαίνει απ την ηλεκτροβάνα? κάτω από το σωληνάκι δηλαδή? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικη!
![]() Αν ξεβιδωσεις το καπακι που φαινεται στην βελονοειδη, εχει απο μεσα καποια βιδα; Αν οχι τοτε η ρυθμιση γινεται μονο απο την μικρομετρικη. Ισως σε αυτην την περιπτωση για να εχεις πιο προοδευτικη ρυθμιση, να χρειαστει να βιδωσεις λιγο την στροφιγγα της μπουκαλας. Η "βαλβιδα" που δειχνεις μοιαζει να ειναι πανω στην ηλεκτροβανα, (δεν φαινεται καλα) θα ελεγα αν δουλευει σωστα μην την πειραξεις. Πως θα ελεγχεις την ποσοτητα του co2, εχεις μετρητη φυσσαλιδων; ------------------------- Αν επιχειρησεις να ξεβιδωσεις το καπακι, κλεισε πρωτα την στροφιγγα!
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 02-06-12 στις 18:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορώ να γυρίσω την βαλβίδα που δείχνεις για βελονοειδή.. ούτε με κάβουρα δεν γυρνάει..
στρόφιγγα = η κεντρική βάνα? έφτιαξα μετρητή από ένα γυάλινο μπουκαλάκι νουτέλας, έχω βάλει σιλικόνες στις ενώσεις των δυο σωληνακίων και περιμένω να στεγνώσουν, μαζί με diy για αρχή διαχυτήρα με eheim 300 και μπιμπερό ![]() τώρα θέλω να δοκιμάσω μέσα σε ένα κουβά με νερό να δω πως δουλεύει κτλ.. να ξανα-δοκιμάσω την "βελονοειδή" μήπως κάνω τίποτα η είναι επίφοβο μη σπάσει? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι στροφιγγα εννοω την κεντρικη.
Αν δεν ξεβιδωνει ευκολα αστην, μαλλον δεν εχει, ολη η ρυθμιση γινεται απο την μικρομετρικη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 diffuser | mimikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 07-04-11 14:14 |
Diffuser CO2 | nikosn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-12-10 12:03 |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |