|
|
||||
|
||||
![]()
οκ αυτο πια εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια του καθ ενος και δε μπορω να σε προτρεψω περισσοτερο.
Σεβαστη η αποψη σου. Εγω παλι θα εκανα οτιδηποτε παιρναει απο το χερι μου ωστε ακομα κι αν το χασω τουλαχιστο να ημουν ενταξει με τον εαυτο μου πως δεν υπηρχε κατι που μπορουσα να το κανω και δεν το εκανα. Γιατι λοιπον εβαλες αγγελια για ενυδρειο που δε μεταφερεται καν με λεωφορεια? Αν σου ελεγε ελα παρε κι ενα 60ρι πως θα το επαιρνες? τεσπα... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αστον μην τον φορτιζεις αλλο.
Την εβαλε χωρις να την σκεφτει καν αυτη την "λεπτομερεια".
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ειπαμε, απο τεταρτη |
|
||||
|
||||
![]()
βαγγελη,μην αγχωνεσαι!
απο τεταρτη (και οποτε μπορεσεις-καταλαβαινω την δυσκολια της καταστασης..) βαζεις μπροστα την θεραπεια που ειπαμε! μεχρι τοτε,φροντισε να του δωσεις κανενα λαχανικακι που σου ειπα.. μακαρι να πανε ολα καλα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως ταιζω λαχανο και μαρουλι? και τα δυο κανουν η οχι?στο μαρουλι ΑΝ κανει δινω το ασπρο η το πρασινο κοματι? πως τα μαγειρευω? ποσο δινω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως κανω τη θεραπεια; ( χωρις ανθρακα )
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα με το epsom salt, εχει πανω οδηγιες για το ποσα γραμμαρια ανα λιτρο βαζεις. Ενα κουταλακι του γλυκου ειναι περιπου 3 γραμμαρια.
Για το αντιβιωτικο δε γνωριζω, ειτε κανεις google-ing για να δεις σε ποσα λιτρα θα αδειασεις ποσες καψουλες, ειτε περιμενεις καποιον που να το εχει κανει και να γνωριζει. Τον ανθρακα τον θες αργοτερα οταν ολοκληρωθει η θεραπεια για να τραβηξει τα φαρμακα, οχι τωρα. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο πως φαιονεται το ψαρακι οταν το βλεπεις απο πανω? |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μου δωσανε ενα φαρμακο Sterazin. εχει να κανει με το dropsy καθολου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |