|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ναι θα βαλεις λιγο ανθρακα μεσα σε μικρο εσωτερικο φιλτρακι. Εχει δοσολογια αναλογα τα λιτρα ο ανθρακας] Αν δεν εχεις φιλτρακι καβατζα εχω εγω
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-06-12 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κακως αισθανεσαι ετσι. ποτε δε δουλευω κανεναν. εκτος αν εσυ γεννθηκες εξπερ στα ενυδρεια. και οπως ειπα και παραπανω, εγω εδω δε ποσταρα για το χιουμορ της υποθεσης. ψαχνω τι θα κανω με το ψαρακι. οσο μπορεις λοιπον μην το κανεις κι εσυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
μα δεν εχω μικρο εσωτερικο φιλτρακι. τοση ωρα λεγαμε να βρουμε απλα κουβα. τωρα μου λες και για ανθρακα και για φιλτρακι. ετσι δε δινονται οδηγιες ομως.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα,δεν θα γινει και Ο χαμος απο τις μπουρμπουλιθρες,ωστε να μην μπορεις να το δεις!!!
μην τα κοσκινιζεις τοσο. ολα καλα θα πανε! διακοσμηση οχι! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παντα τα κοσκινιζω ολα. απλα ας σκεφτει καποιος να σκοτωσω το ψαρακι λογο κακης διαχειρησης. αν δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω ΟΛΕΣ τις πληροφοριες που χρειαζομαι, γρηγορες κινησεις δεν κανω να διακινδυνευσω. ε αυτος ειναι ο χαρκατηρας μου, τι να κανω κι εγω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- edit: πες και ενα ευχαριστω ρε συ στον Σπυρο! τιγκα στην εξυπυρετησεις ειναι και συνεχως τον παρεξηγεις! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 01-06-12 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να νομιζεις οτι ειναι ολα κοσκινισμενα εδω μεσα αλλα οχι για καποιον με τον δικο μου χαρακτηρα! εγω αν δεν εχω συγκεκριμενες οδηγιες, με λιστα , αριθμους κτλ δεν μπορω! σκοτωστε με! ετσι ειμαι!
παντως οτι και να λεμε, μιας και ειμαι με 3 ευρω κι ενα μωρο στο σπιτι, δεν μπορω να αγορασω τιποτα τιποτα. οποτε οπως παει μαλλον το αφηνω ως εχει και απο τεταρτη που μαλλον θα πληρωθω, κανω τις κινησεις ------------------------- μωρε χιλια ευχαριστω στον σπυρο, αλλα εμενα με μπερδευουν ολα αυτα! και να παω να του πω δωσε μου τα αντικειμενα δεν το κανω! οποτε, ευχαριστω, αλλα περιμενουμε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 01-06-12 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε,σε καταλαβαινω,αλλα στα προσφερει ολα ο delta!
κουβα εχεις,τι αλλο θες; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια δεν μπορω να παρω απο αλλους πραγματα ετσι στο τσαμπε. τι να κανουμε τωρα! δεν το συνηθιζω! αφηστε που υπαρχει και το πρακτικο προβλημα οτι δεν εχω καν για εισιτηριο του λεωφορειου να παω καπου.
οποτε ας περιμενουμε μερικες μερες να δουμε τι θα γινει. ε επεσε και στην περιπτωση. τι να κανουμε τωρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα λαθη πληρωνονται ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρυσοψαρο και φυτα - "εμπειροι,τα φωτα σας" | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-08-11 21:49 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |