|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ωραια για την τροφη αλλα θα βαλω και κερατοφυλλο και το δυκτακι το δυκτακι να επιπλεει ετσι ?σαν το κερατοφυλλο?
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανη τροφη αππαα και μονο που το σκεφτομαι αδιαζω αλλα και παλι θα τους δινω φυλλαρακια τρυμενα
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- οκ αρα στο κεντρο θα βαλω μια πετρουλα και αρα ειμαι οκ και να κανω μια ερωτησαη ο πατερας ειναι σιγουρα αυτος γιατι το θηλυκο το εχω απο μωρο τι χρωματα μωρα θα βγουν δεν ξερω γιατι το αρσενικο μοιαζει πολυ με μονομαζο εννοω τα πτερυγια και τετοια
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 30-05-12 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης στη φύση τα ψαράκια μόνο ζωντανή τροφή τρώνε, οπότε πρέπει να ξεσυνηθίσεις να σιχαίνεσαι! Ιδίως τα guppy που είναι κουνουπόψαρα, λατρεύουν τις προνύμφες και τα ζουζούνια! Εγώ τους δίνω κουνουπάκια και τρώνε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που μπορω να βρω κουνουπακια ?
ακομα δεν εχω φτασει στο σημειο να παω θετικη κατευθυνσει πρωτη γυμνασιου παω αλλα ελπιζω να βγουν ωραια μωρακια
|
|||
|
|||
![]()
Οχι! Το δυχτακι δεν πρεπει να επιπλεει! Βαλε μια πετρουλ μεσα στο δυχτακι (για να το κραταει στον πατο του ενυδρειου, χωρις να κινειτε)!..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- κουνουπια??? οσα θες ... βαλε εναν κουβα νερο εξω στο μπαλκονι και σε λιγες μερες θα γεμισει... αν εχεις κηπο.. βαλε κι εκει εναν κουβα.. θα εχεις ωραιο φαγητο για τα ψαρια σου
Μπορεις να πας πιο μακρια με μια ευγενικη λεξη και ενα πιστολι,παρα με μια ευγενικη λεξη μονο.’ Al Capone Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντωνης Πατρα : 30-05-12 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
25 λιτρα ρα το τουλι θα εχω ενα στην επιφανεια και ενα στο βυθο
------------------------- ασχετο πως θα τους τα δινω ?
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 30-05-12 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ, παιδια μαλλον θα κανω μια αγγελια για κερατοφυλλο αν ξερετε καποιον που δινει αθηνα περιοχη πειτε μου να ρωτησω την μητερα μου και θα σας πω
------------------------- επισης που μπορω να βρω ξυλο σαν μια μικρη σπηλια ?
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 30-05-12 στις 15:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια δεν καταλαβα καλα το τουλι το κανουμε κουβαρι κ το βαζουμε σε μια γωνια πανω σταθερο η το αφηνουμε ανοιχτο
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το γκαπυ το θυληκκο ποσο καιρο εγκυος λετε να ειναι γιατι εγω δεν μπορω να υπολογισω γιατι ελειπα απο το σπιτι και τα φροντιζε η ξαδερφη μου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- οσο και να ειναι δεν θα πεσουμε ακριβως μεσα.. εσυ βαλε εκει το τουλι ή και τα φυτα κ οταν γεννησει θα το καταλαβεις..συντομα παντως
Μπορεις να πας πιο μακρια με μια ευγενικη λεξη και ενα πιστολι,παρα με μια ευγενικη λεξη μονο.’ Al Capone Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντωνης Πατρα : 30-05-12 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οντως λιγα τα λιτρα..
θα χρειαστεις μεγαλυτερο ενυδρειο μετα τις γεννες.. φτιαξε τουλαχιστον ενα 40λιτρο και θα εισαι μια χαρα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
guppy | ignatios1993 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-12-11 18:47 |
GUPPY με... | achisael | Ζωοτόκα | 43 | 22-03-10 20:05 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |