|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- οκ αρα στο κεντρο θα βαλω μια πετρουλα και αρα ειμαι οκ και να κανω μια ερωτησαη ο πατερας ειναι σιγουρα αυτος γιατι το θηλυκο το εχω απο μωρο τι χρωματα μωρα θα βγουν δεν ξερω γιατι το αρσενικο μοιαζει πολυ με μονομαζο εννοω τα πτερυγια και τετοια
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 30-05-12 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης στη φύση τα ψαράκια μόνο ζωντανή τροφή τρώνε, οπότε πρέπει να ξεσυνηθίσεις να σιχαίνεσαι! Ιδίως τα guppy που είναι κουνουπόψαρα, λατρεύουν τις προνύμφες και τα ζουζούνια! Εγώ τους δίνω κουνουπάκια και τρώνε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που μπορω να βρω κουνουπακια ?
ακομα δεν εχω φτασει στο σημειο να παω θετικη κατευθυνσει πρωτη γυμνασιου παω αλλα ελπιζω να βγουν ωραια μωρακια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφη guppy και νεαρα guppy | angello | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-12-11 16:31 |
guppy | ignatios1993 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-12-11 18:47 |
GUPPY με... | achisael | Ζωοτόκα | 43 | 22-03-10 20:05 |
30 lt guppy | andreas213 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 23-01-08 21:58 |
Ick help, σε ένα guppy ! | Dina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 23-11-05 21:38 |