|
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά είναι όλα . Μπορεί να είναι από την ροή του φίλτρου μπορεί μπορεί μπορεί ...
ανέβασε και μια φωτογραφία να δούμε p.s Μην τρελαίνεσαι σιγά σιγά θα τα ανακαλύψεις όλα
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδια χθες προσθεσα αλλα 2 Neon (Συνολο 4) αλλα δυστυχως σημερα το πρωι ενα απο τα κιανουργια ηταν νεκρο.
![]() Έκανα τις μετρήσεις και βγαίνουν τα εξής: NO3:0 NO2:0 GH:>7 KH:6 PH:7.2 Χλώριο:0 Αμμωνία:<0,1 Οι τιμές νομίζω πως είναι φυσιολογικές και παράλληλα τα αλλά τρία φαίνονται μια χαρά.(Κινητικά και με έντονα τα χρώματα τους). Παρατήρησα οτι αυτο που πέθανε ειναι ενα "αιμάτωμα" στην δεξια πλευρα πισω απο τα βράγχια.Υπαρχει περιπτωση να του επιτεθηκε καποιο?Αν οχι τι μπορει να ειναι? EDIT:Εδω και καμια ωρα το καινουργιο που εμεινε (το οποιο παραδόξως ειναι μεγαλυτερο) κυνηγαει εναλλάξ τα δυο παλια.Μηπως ειναι για την ιεραρχία? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα νιτρικα πως και μηδενισαν τελειως?
Επεφτε τροφη στο ενυδρειο απο την τελευταια ενημερωση του θεματος?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καθημερινα.Ισως επειδη αλλαξα νερο χθες?Μπορει να μην ηταν εντελως 0 απλως εχω στικ και δεν μπορω να πω με απολυτη ακριβεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις να κανεις βασικα πριν την αλλαγη για να βλεπεις τη χειροτερη κατασταση του νερου.
|
|||
|
|||
![]()
Θα το έχω υπόψη μου. Όσον αφορά το ψαράκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω για το ψαρακι οταν μπορει να ειναι 1002 αιτιες.
Τα ψαρια ηταν καλα οταν τα πηρες? Τα προσεξες καλα? Προσαρμογη καλη εκανες? και πως Ποση ωρα εκανε η μεταφορα τους πετ-σπιτι? Τελευταια αλλαγη ποτε εκανες?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαρισμό βυθου σε μικρο ενυδρείο & java moss | vaggstef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-11-11 14:50 |
Μικρο ενυδρείο | paraskevi_gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 08-01-09 21:58 |
Ερωτήσεις για Μεσογειακό ενυδρείο | alexinio | Μεσογειακό | 22 | 27-07-07 01:04 |