|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιο πολλα εχουν. Εχουν και εξασθενες χρωμιο ![]() Μηπως ειναι καλυτερα να πινεις απο τη βρυση? ή ΑΟ για απολυτη ασφαλεια. Το θεμα ειναι να κρατας μεχρι 15-25ppm τα ΝΟ3 στο ενυδρειο (καλυτερα μεχρι απο 10ppm) Αν βαζεις 10 και βγαζει και το ενυδρειο τα δικα του, πρεπει να βαλεις πολλα φυτα φαγανες νιτρικων για να ανταπεξελθει
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχαχα το έχω δει το άρθρο και παίρνω ΒΙΚΟΣ και ΖΑΓΟΡΙ που είναι υποτείθεται πιο safe.
Από φυτά έχω διαβάσει για κάποια που βοηθούν σε αυτό το θέμα και θα βάλω εννοείται αλλά αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου συστήσεις κάποια? 25Λ είναι το ενυδρείο και σκέφτομαι να βάλω 3-4 μεγάλα σχετικά φυτά για πίσω φόντο, καμία ανούμπια ακόμα για δέσιμο στο ξύλο που έχω μέσα και στο μόνο που δεν βρίσκω είναι ποια χαμηλά φυτά να βάλω μπροστά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα το "μεγαλα" ειναι σχετικο.
Μεγαλο ειναι ο echinodorus bleheri αλλα για μεγαλα ενυδρειο. Στο δικο σου ενυδρειο, ενα μικρο φυτο, θα ειναι ... μεγαλο. Για τα νιτρικα μπορεις να βαλεις Απο υδροβια egeria densa, polysperma, κερατοφυλλο, limnophylla, cabomba κλπ Απο υδροφυλλα (μονο οι ριζες μεσα στο νερο) lucky bamboo, ποθο, φυλοδεντρο. Χαμηλα φυτα ειναι οι anubia nana (θελει σκια), οι cryptocoryne. Οι ανουμπιες και οι crypto ειναι αργης αναπτυξης, δεν τραβανε νιτρικα.
|
||||
|
||||
![]()
Ανούμπια nana θα την βάλω επειδή μαρέσει πάρα πολυ!
![]() ![]() Σ'ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις σου!! Από την άλλη βδομάδα να περιμένετε παρουσίαση απ' το ενυδρειάκι! Έτσι και αλλιώς μαζί σας το 'φτιαξά!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη συνεχεια
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά κατά το στρώσιμο . | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-07-08 20:26 |
Ερώτηση για το στρώσιμο του ενυδρίου!!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-01-08 17:25 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Φυτά/Στρώσιμο <---- Βοήθεια!!!!! | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 08-03-07 20:38 |
Στρώσιμο μαζί με φυτά | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-05 12:54 |