|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν ο πατέρας μου έστρωσε το ενυδρίο του (120lt), δεν ακολούθησε τον κύκλο του αζώτου! Δεν περίμενε να αναπτυχθούν τα βακτήρια από μόνα τους, αλλά τα έβαλε μόνος του σε μορφή ταμπλετών, ή σκόνης! Είναι αυτό ευφηκτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έτοιμα σκευάσματα βοηθούν λιγο αλλά δεν εγκαθιστούν τα βακτήρια όπως λένε στο φίλτρο!
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα; πρωτείνεις την μέθοδο της αμμωνίας; Και οι δύο μέθοδοι ταυτόχρονα, δουλεύουν; Εννοώ μπορουν να συνυπάρξουν η αλληλοαναιρούνται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έτοιμα σκευάσματα σου παρέχουν τα πρώτα βακτηρίδια. Μετά με κάποιον τρόπο αυτά θα πρέπει να τραφούν ωστε να αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται και να εγκαθίστανται στο φίλτρο σου. ¶ρα θα πρέπει να τα ταΐζεις και ένας τρόπος είναι αυτός με την αμμωνία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ποιο γρήγορος βέβαια είναι το μπόλι!! (Από ενυδρείο συνχομπίστα που θα ξέρει στα μέτρα του δυνατού αν υπάρχουν αρώστειες).
|
||||
|
||||
![]()
Τα ετοιμα βακτηριδια μπορουν να "ταιζονται" και με τριμμενη τροφη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση προς του εμπειρότερους | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-11-07 16:15 |
Ερώτηση για το στρώσιμο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 25-09-07 10:47 |
Ερώτηση για το status του Eliwell 915c | gaslan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-07-07 00:37 |
Ερώτηση για malawi - Του χρήστη ducatisti | GhostShip | Malawi | 0 | 12-03-07 07:45 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |