|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιον λόγο να την βγάλεις και να την βάλεις σε άλλο ενυδρείο;;
Τόσο πολύ θες τα μωρά;Θα έρθουν και άλλα μπουκώματα..γιατί να ταλαιπωρηθείς και εσύ και το ψάρι;; |
|
|||
|
|||
![]()
sos παιδες!!μολις αρχισε να ξεμπουκονετε το θυλικο.....ξερει κανεις τι μπορω να ταισω τις επομενες μερες??μου ειχαν πει ποιο παλια για τροφη σε φιλαρακια τριμενα.... ισχειει αυτο???θα μπορεσουν να τα φανε οι μπομπιρες??
![]() ![]() ------------------------- παιδια αν ξερει καποιος κατι επανω στο προβλιμα μου ας απαντισει σας παρακαλω γιατι ειναι η πρωτη μου γεννα και δεν ξερω τι να κανω και δεν θελω να τα χασω τα ψαρακια!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 07-05-12 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μην αγχώνεσαι, τρίβε λίγα φλέικς στα ταίσματα και τα μικρά θα φάνε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα την παλεψουνε δλδ με τα φιλαρακια ε??δεν χρειαζετε να κανς κατι αλλο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Kοίτα, όλα δεν μπορείς να τα σώσεις! Τρίβε φυλαράκια για να τρώνε και αν θες να σωθούν πιο πολλά να τους έχεις πέτρες με μικρά ανοίγματα ώστε να μπορούν να μπαίνουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
λογικα εχουν πιθανοτητες να σωθουν αρκετα γιατι τα εχω βαλει μονα τους με την μαμα σε ξεχωριστο ενυδρειο οποτε κατι γινετε ετσι ε??? δεν πιστευω να τα φαει η μαμα ετσι???
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα άφηνα στο ίδιο ενυδρείο..
μικρές πέτρες και ειδικά πολλές σχισμές ανάμεσα στις πέτρες είναι ιδανικά καταφύγια.. αν δεν έχεις αρκετές, αύξησέ τις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα και ετσι θελει τις κρυψωνες του γιατι μπορει η μανα να παρει αναποδες και... ![]() ...να τα φαει ολα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μπούκωμα | IoannisV | Malawi | 11 | 18-03-12 19:55 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
Μπούκωμα + Αναγνώριση + Δάγκωμα | Maax | Malawi | 10 | 05-04-08 13:08 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |