|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη σε λιγες μερες γινομαι μπαμπας??? Οο!!!πρωτη γεννα ειναι δεν μου εχουνε ξαναγεννισει!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αυτο που με φοβιζει ειναι οτι καθετε συνεχεια ακινιτη σε ενα σημιο και ουτε τρωει ουτε τιποτα......πως θα την βγαλει ετσι??? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 18-04-12 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην ανησηχείς!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποσες μερες περιπου θα ειναι σε αυτην την κατασταση??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γύρω στις 25 μέρες..
Δεν είναι σίγουρο οτι θα καταφέρει να τα κρατήσει μιας και όπως μας είπες είναι η πρώτη της φορά και είναι άπειρη! Υπομονή και μην αγχώνεσαι για τίποτα..εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι!Αν τις έχεις αρκετές κρυψώνες άσε την φύση να κάνει την δουλειά της... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδριο ειναι γεματο απο κρυψωνες μιας και το εχω κανει εντελως νταμαρι...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι και αυτό ένα θέμα...αν και πόσα θα καταφέρουν να επιζήσουν!Γιαυτό φτιάχνουμε και κρυψώνες με τις πέτρες του ενυδρείου μας που εκεί δεν χωράνε τα ενήλικα ψάρια μας και απευθύνονται στα μικρά απτις γέννες...
¶σε την φύση να κάνει την δουλεία της..και στην φύση δεν θα ζούσαν όλα τα νεογέννητα,ίσως και κανένα.... |
|
|||
|
|||
![]()
εχω και αλλο ενα μικρο προβλιματακι....απο τοτε που τα ειχα παρει τα ψαρια δεν ηξερα τι φιλο ειναι γιατι ηταν μωρα....και εχω την εντυπωση οτι ειναι 3 αρσενικα και ενα θυλικο......λετε να μου τα φανε τα πιτσιρικια οι αρσενικοι??
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μπούκωμα | IoannisV | Malawi | 11 | 18-03-12 19:55 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
Μπούκωμα + Αναγνώριση + Δάγκωμα | Maax | Malawi | 10 | 05-04-08 13:08 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |