|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι περιπου σε αυτα τα λιτρα ισως και λιγο μικροτερο...νερο θα βαλω απο το ενυδρειο που φιλοξενιται ηδη η θυλικια και το φιλτρο ειναι ηδη στρωμενο γιατι τρεχει σε αλλο ενυδρειο και τελος ναι εννοειτε πως θα εχει και θερμοστατη!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην είναι σκέτο το ενυδρείο! Να έχει άμμο και λίγες πετρούλες κατα προτίμιση μικρές για να μπορούν να κρύβονται και τα μικρά.
Την θυλικά να την πάρεις πάνω στις 10 με 15 μέρες αφότου μπουκωθεί! |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη δεν θα ηταν καλο να την βαλω απο τωρα??γιατι μου φαινετε πολυ στρεσαρισμενη με ολα τα υπολοιπα ψαρια γυρω της...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά αυτός ο αστάθμητος παράγοντας υπάρχει πάντα! |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιον λόγο να την βγάλεις και να την βάλεις σε άλλο ενυδρείο;;
Τόσο πολύ θες τα μωρά;Θα έρθουν και άλλα μπουκώματα..γιατί να ταλαιπωρηθείς και εσύ και το ψάρι;; |
|
|||
|
|||
![]()
sos παιδες!!μολις αρχισε να ξεμπουκονετε το θυλικο.....ξερει κανεις τι μπορω να ταισω τις επομενες μερες??μου ειχαν πει ποιο παλια για τροφη σε φιλαρακια τριμενα.... ισχειει αυτο???θα μπορεσουν να τα φανε οι μπομπιρες??
![]() ![]() ------------------------- παιδια αν ξερει καποιος κατι επανω στο προβλιμα μου ας απαντισει σας παρακαλω γιατι ειναι η πρωτη μου γεννα και δεν ξερω τι να κανω και δεν θελω να τα χασω τα ψαρακια!!!ευχαριστω προκαταβολικα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MixalisS : 07-05-12 στις 23:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μην αγχώνεσαι, τρίβε λίγα φλέικς στα ταίσματα και τα μικρά θα φάνε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μπούκωμα | IoannisV | Malawi | 11 | 18-03-12 19:55 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
Μπούκωμα pseudotropheus acei | Yannis_K | Malawi | 13 | 10-06-09 21:25 |
Μπούκωμα + Αναγνώριση + Δάγκωμα | Maax | Malawi | 10 | 05-04-08 13:08 |
Πιθανό ICK | malice | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 13-02-06 01:42 |