|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
όποιος προσπαθήσει μετά από 4 1/2 χρόνια λειτουργίας να αδειάσει ενυδρείο > 650 λτ.... να βγάλει υπόστρωμα... και να ξήσει όλα τα τζάμια... ας με πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα!!!!!!!!!
μηλάμε για τρελή μπίχλα!!!!!!!!!!!! 1 1/2 ώρα άδειαζε το νερό.... έβγαλα 6 κουβάδες (τίνγκα) χαλίκι ανακατεμένη με υπόστρωμα ..... στωμώσανε 2 ξυραφάκια από το τρίψιμο.... τι να πω παιδιά.... απο τις 5 και τελειώσα τώρα... βασικά δεν τελειώσα... απλά.. τώρα έκτασα... περιμένω να ξανααδειάσει το νερό απο το τελευταίο ξέπλυμα... υ.γ. όλα αυτά συμβαίνουν στη μέση του σαλωνιού καθώς το ενυδρείο φυσικά και δεν κουνάει με καμία παναγία!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ προσέφερα βοήθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρκετό χώσιμο έφαγες εσυ με το μικρο....
ασε που το σημερινό οπως αντιλαμβανεσαι ήταν καθαρα χαμαλοκατασταση..... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν και οι πέτρες έπεσαν λίγες... ειναι το μόνο εύκολο να γεμίσει λίγο ακόμα.. σε γενικές γραμμες πως το βλέπετε? τα σαβατο έχουμε και το μπλουμ με τα ψαράκια που αύριο ξεκινάνε (πρωτα ο θεος) κατά τα μέρη μας....... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο αποτέλεσμα!
Το Background σκίζει (οι γυναίκες έλειπαν και το κάνατε μέσα στο σαλόνι? ![]() Λίγες πέτρες ακόμη και μερικά φυτά και είσαι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
προχωράει γρήγορα το ενυδρειάκι.. και αύριο παραλαμβάνω και τα ψαράκια ...
θα κοιτάξω να βρω και άλλες πέτρες... να νταμαρίσει λίγο ακόμα... και όσο για φυτά περιμένω μαζί με τα ψάρια αρκετές vallisneries. Ερώτηση. Στο φίλτρο μέσα.. υπήρχαν μερικοί λαθρεπιβάτες... το φίλτρο φυσικά δεν το καθάρισα για να κρατήσω έτοιμο στρωμένο.. να μην έχω θέματα.... το θέμα μου τώρα είναι.. να πετάξω μέσα στο ενυδρείο 1-2 helena.. ή είναι άκυρα? οι κιχλίδες... υπάρχει καμία περίπτωση να τσιμπάνε τους λαθρεπιβάτες για να μην έχουμε θέμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαθρεπιβάτες είναι χρήσιμοι (ανακατεύουν την άμμο και την καθαρίζουν απο τα υπολείμματα τροφών) εκτός κι αν πολλαπλασιαστούν υπερβολικά και ενοχλούν αισθητικά (αν δεν ταΐζεις πολύ ο αριθμός τους είναι ελεγχόμενος,αφαιρώντας όσα βλέπεις στην αλλαγή νερού).
Κάποιες κιχλίδες τα μωρά λαθρεπιβάτες τα τρώνε. Θα χτυπήσουν και τα helena που αφήνουν αρκετά εκτεθειμένο το σώμα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
χαρα στο κουραγιο σου....το bg αφου το εκαψες με το καμινετο μετα τι το περασες και πηρε αυτα τα χρωματα?????????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πολλά λίτρα για τα ψαρια που θέλεις... το ενυδρείο να το κρατάς μισογεμάτο!!!
![]() ![]() ![]() πάντα ήθελα να το πω αυτό για ενυδρείο με κιχλίδες ![]() ΖΑΚ νομίζω πως κάνεις μια καλή αρχή. Αν και δεν είμαι του 3D background, θα έβαζα σκούρο χαρτόνι, είμαι σίγουρος ότι θα δείξει ωραία. Θέλει και άλλες πέτρες, τις οποίες να είσαι σίγουρος πως θα τις αλλάξεις θεση καμιά 10 φορές όσπου να σου "κάτσει"... οπότε χαλαρά... για το χρώμα τους, να ξέρεις ότι με το καιρό όλες από την άλγη δείχνουν ίδιες. Περιμένουμε νέες φώτο με τα ψάρια μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 09-03-12 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια ωραιο το 3d
![]() Παράθεση:
foto foto foto foto !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |