|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ προσέφερα βοήθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρκετό χώσιμο έφαγες εσυ με το μικρο....
ασε που το σημερινό οπως αντιλαμβανεσαι ήταν καθαρα χαμαλοκατασταση..... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν και οι πέτρες έπεσαν λίγες... ειναι το μόνο εύκολο να γεμίσει λίγο ακόμα.. σε γενικές γραμμες πως το βλέπετε? τα σαβατο έχουμε και το μπλουμ με τα ψαράκια που αύριο ξεκινάνε (πρωτα ο θεος) κατά τα μέρη μας....... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο αποτέλεσμα!
Το Background σκίζει (οι γυναίκες έλειπαν και το κάνατε μέσα στο σαλόνι? ![]() Λίγες πέτρες ακόμη και μερικά φυτά και είσαι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
προχωράει γρήγορα το ενυδρειάκι.. και αύριο παραλαμβάνω και τα ψαράκια ...
θα κοιτάξω να βρω και άλλες πέτρες... να νταμαρίσει λίγο ακόμα... και όσο για φυτά περιμένω μαζί με τα ψάρια αρκετές vallisneries. Ερώτηση. Στο φίλτρο μέσα.. υπήρχαν μερικοί λαθρεπιβάτες... το φίλτρο φυσικά δεν το καθάρισα για να κρατήσω έτοιμο στρωμένο.. να μην έχω θέματα.... το θέμα μου τώρα είναι.. να πετάξω μέσα στο ενυδρείο 1-2 helena.. ή είναι άκυρα? οι κιχλίδες... υπάρχει καμία περίπτωση να τσιμπάνε τους λαθρεπιβάτες για να μην έχουμε θέμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι λαθρεπιβάτες είναι χρήσιμοι (ανακατεύουν την άμμο και την καθαρίζουν απο τα υπολείμματα τροφών) εκτός κι αν πολλαπλασιαστούν υπερβολικά και ενοχλούν αισθητικά (αν δεν ταΐζεις πολύ ο αριθμός τους είναι ελεγχόμενος,αφαιρώντας όσα βλέπεις στην αλλαγή νερού).
Κάποιες κιχλίδες τα μωρά λαθρεπιβάτες τα τρώνε. Θα χτυπήσουν και τα helena που αφήνουν αρκετά εκτεθειμένο το σώμα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
χαρα στο κουραγιο σου....το bg αφου το εκαψες με το καμινετο μετα τι το περασες και πηρε αυτα τα χρωματα?????????
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτός είναι ο πιο βρώμικος.... (προειδοποιείς το έτερο ύμιση!!!!!) ...... καθαρίζεις καλά την επιφάνεια εργασίας... επιλέγεις σιλικόνη αντιμουχλική και μη-τοξική (κατα προτίμηση μαύρη) για να βλέπεις τι κάνεις. εδω να πω οτι δεν έχουμε θέμα με τη σιλικόνη καθώς δεν κολλάμε τζάμια.. αλλά... χώμα απάνω στο φελιζόλ.. οπότε.. βρες μια φτηνή... αντιμουχλική και μη-τοξική. (θα χρειαστείς πολυ) εγω αγόρασα μια (δνε θυμάμαι καν μαρκα) με 2.80 μαυρη, μη-τοξική, αντιμουχλική.. και όλα καλά! (συνολικά χρειάστικα 6 σωληνάρια μαζί με το κόλλημα στο ενυδρείο) αρχιζεις και βάζεις ΚΑΛΕΣ ποσότητες απάνω στο φελιζόλ.. επιλέγοντας περιοχές.. και όχι ολόκληρό... (καλό ειναι να γίνει χρώμα χρώμα...) και μετά με ένα μεγάλο πινέλο με σκληρή τρίχα... αρχίζεις και απλώνεις όσο μπορείς τη σιλικόνι. Εδω΄έρχετε η μάυρη που σε βοηθάει να ξέρεις που δνε έχεις βάλει. οταν καλύψεις την περιοχή που θέλεις.. ρίχνεις πανω χώμα! οτι χώμα θέλεις! εφόσον καλύψεις την επιφάνεια της σιλικόνης που άπλωσες.. πιέζεις το χώμα αρκετά.... και συνεχίζεις...... tomorrow... το γυρνάς ανάποδα.. και το ταράζεις.. να φύγουν (τα 3/4) από ότι αρχικά έβαλες. και είσαι έτοιμος! Τα χώματα που επέλεξα εγώ... είναι από μάντρα οικοδομών. Νταμαρίσια άμμο... μάυρη-γκρι και άσπρο-κοκκινη. βγαίνει και σε άλλα χρώμματα.... ![]() μπορείς να βάλεις ότι χωμα-χρώμα θέλεις... αρκεί να το έχεις καθαρίσει σχετικά πρώτα (κοκκινοχωμα κτλπ...) Συμβουλή: μη λιπυθείτε τη σιλικόνη... οσο περισσότερη βάλεις.. τόσο καλύτερα και περισσότερη άμμο θα πιάσει. Αυτό ειναι το δεύτερο 3d που έφτιαξα... και πίστεψε με σε αυτές τις διαστάσεις.. θέλει να ξέρεις τι κάνεις.... Το πρώτο... θα το δείτε σε παρουσίαση που ετοιμάζω για το μικρό ενυδρείο. Ελπίζω να σε κάλυψα! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πολλά λίτρα για τα ψαρια που θέλεις... το ενυδρείο να το κρατάς μισογεμάτο!!!
![]() ![]() ![]() πάντα ήθελα να το πω αυτό για ενυδρείο με κιχλίδες ![]() ΖΑΚ νομίζω πως κάνεις μια καλή αρχή. Αν και δεν είμαι του 3D background, θα έβαζα σκούρο χαρτόνι, είμαι σίγουρος ότι θα δείξει ωραία. Θέλει και άλλες πέτρες, τις οποίες να είσαι σίγουρος πως θα τις αλλάξεις θεση καμιά 10 φορές όσπου να σου "κάτσει"... οπότε χαλαρά... για το χρώμα τους, να ξέρεις ότι με το καιρό όλες από την άλγη δείχνουν ίδιες. Περιμένουμε νέες φώτο με τα ψάρια μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zak : 09-03-12 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω θα το δοκιμασω.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια ωραιο το 3d
![]() Παράθεση:
foto foto foto foto !
|
||||
|
||||
![]()
αντιμουχλικη?????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Δεν πάμε καλααααααααααα | dizio | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-06-08 15:13 |