|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
φύτεψε κι άλλες βαλισνέριες, ανούμπιες κι άλλα πράσινα φυτά και θα το βρεί το δρόμο του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τη βαλισνερια μου την φωναζω "Λετα" (απο το LETO)
------------------------- λοιπον μετρησα παλι τα παντα στο ενυδρειο ΝΗ3 ΝΗ4 = 0 ΝΟ2 = 0 ΝΟ3 = 20 GH = 10 KH = 6 λοιπον φτασαμε τα 20 ΝΟ3 λεω να κανω αλλαγη σιγα σιγα (1/3 του νερου λεω) GH 10 to μετρησα (πιο πολυ απο την αλλη φορα) ισως να εκανα λαθος. ΚΗ 6. μηπως ειναι πολυ λιγο? Σκεφτομαι να κανω νεο θεμα με παρουσιαση του ενυδρειου. αλλα θελω να βγαλω και φωτο και τα ψαρια ειναι κρυμμενα εξαιτιας της Μερκελ ------------------------- εχω φτασει ως επανω με τη Μερκελ. ειναι 4 μερα που δεν αφηνει ψαρι να κινηθει εξω απο τις πετρες. δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να κανω κατι. σκεφτομαι την απομονωση της σε δευτερο μικροτερο ενυδρειο. εχει γινει ο φοβος και ο τρομος του ενυδρειου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 23-02-12 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
θα έλεγα να μη βιαστείς.
με 843 κρυψώνες φυσικό είναι οι πιό αδύναμοι να τις εκμεταλλεύονται. ασε που ισως να μην είνια εύκολο και να την πιάσεις και να γίνει μια τρύπα στο νερό πιστεύω ότι ο χρόνος είναι υπέρ σου καθώς όσο μεγαλώνουν τα μικρά θα μικραίνει και το χάσμα με την κυρίαρχο. επίσης πιστεύω ότι βάζοντας ενα ακόμα χαρεμάκι θα αυξηθεί και ο πληθυσμός και θα μοιραστεί η επιθετικότητα της μέρκελ, οπότε τελικά θα βγαίνουν περισσότεροι εκτός κρυψώνων.. προσωπικά θα το άφηνα για κάποιο διάστημα, θα έβαζα και το επόμενο χαρεμάκι και έπειτα βλέποντας, μην αγχώνεσαι |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για το καθησυχασμα passenger.
το θεμα ειναι οτι εφδφδιμαστε αρχαριοι και δεν ξερουμε τι μπορει να συμβαινε. Σιγουρα ομως στην Αφρικη ειμαστε και θα παιζονται και τσαμπουκαδες. Φοβαμαι οτι η Μερκελ ισως εχει και προβλημα νευρικης φυσεως. υπαρχουν φασεις που την πιανει τρελλα. τρεμουλιαζει στροβιλιζεται, κινειται αποτομα χωρις λογο (χωρις να κυνηγα καποιον). Παρατηρησα οτι το ενα moori εχει χωριστει το μεγαλο πτερυγιο σε ενα σημειο. τωρα δεν ξερω αν το προκαλεσε αυτη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω πειρα. συμπεριφερεται περιεργα.
Επισης το ενα moori (αλλο) ειναι συνεχεια κρυμμενο κινειται αργα και δεν τρωει. το παρατηρησα οτι δεν εφαγε, και μαλιστα δοκιμασε να φαει και το εφτυσε. ταιζω cichlid vegi flakes της ocean nutrition. λε να παρω και καμια πρωτεινικη μιας και τα labido ειναι παμφαγα. επισης καιρο εχω να τα δω να ενεργουνται. αυριο λεω να τους βρασω καμια δεκαρια μπιλακια αρακα . εγκρινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Tα Moorii νομίζω είναι σαρκοφάγα..καλύτερα άλλαξε τροφή!!
Ο αρακάς δεν νομίζω να βοηθήσει..δεν είναι μονομάχοι.. ![]() Το οτι δεν τρώει και όταν δοκιμάζει φτύνει δεν είναι καλό σημάδι..ας ελπίσουμε οτι είναι θέμα τροφής! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα πως ειναι αρσενικος αν εχει κανει 2 γεννες θα με τρελανετε?
![]() λοιπον εκανα αλλαγη. Τα νιτρικα μου ειναι πλεον 9. Το ταλαιπωρημενο moori (που δεν τρωει ) βγηκε εξω. λοιπον θα βγω και εγω εξω να βρω αλλη τροφη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και επειδή με αυτά που περιγράφει μου μοιάζει για αρσενικό.. Για τροφή πάρε οποιαδήποτε πλούσια σε πρωτεΐνη,άλλη μία που να βοηθάει στα χρώματα(λογικά καμία με γαρίδα) και μία σπιρουλίνα..την vegi flakes θα την δίνεις μία στο ποτέ.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |