|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τον passenger..αυτό ακριβώς εννοούσα!!
Αν και εγώ μερικές φορές παίρνω λίγη τροφή στο χέρι και την κρατάω μέσα στο νερό για να τρώνε πραγματικά απτο χέρι μου..όχι όλα φυσικά αλλά όποιο φάει.. Τα πιο θαρραλέα ανταμείβονται ![]() Σκέψου οτι πλέον αν θέλω να βγάλω κάποιο ψάρι για οποιονδήποτε λόγο δεν χρησιμοποιώ απόχη,τα πιάνω απλά με το χέρι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το επομενο σταδιο ειναι να ανοιγεις το καπακι και να πηδανε εξω σε κουβα μεχρι να καθαρισεις το ενυδρειο!
![]() τζαμι! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για τα ψάρια του τσάκ νόρρις μιλάτε τόση ώρα???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η θηλυκια μου εχει λιγο αγριεψει. Χθες και σημερα κυνηγαει πολυ τα αλλα.
Ειδικα τα αλλα labido. sta moorii λιγο αλλα επειδη αυτα εν κρυβονται τα κυνηγα και αυτα. Τα labido ομως με το που ξεπορτιζουν απο το βραχο τα κυνηγα αμεσως. εχω χασει τα κιτρινακια μου. μονο αυτη τη σκυλα βλεπω. Και ο αρσενικουλης εχει ορεξουλα με μια αλλη μικρη κανει χαρες αλλα δεν αφηνει η μεγαλη λετε να ειναι αντιζηλια? |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον αυτή είνα η κυρίαρχη θηλικιά! Μήπως είναι μπουκωμένη? Για κοίτα καλύτερα!
|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ειναι. δεν ειναι μπουκωμενη ομως. εχω δει πολλες φωτο απο εσας με μπουκωμενα θηλυκα και νομιζω θα το καταλαβαινα. εκτος και αν δεν φαινεται αρχικα αλλα αργοτερα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() όταν μπουκωθεί θα το δεις ξαφνικά όχι σταδιακά, και θα το καταλάβεις και απ το ότι δε θα ξαναφάει.. για 3 εβδομάδες! Αλλά έτσι όπως τα έχεις περιγράψει μάλλον πρέπει να οριμάσει κι άλλο κάποιος αρσενικός για να γίνει η "δουλειά".. ίσως χρειαστεί κάποιος χρόνος για αυτό.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα φοβερο. Το φιξαραμε το Μερκελ!
χαχαχα! παλιο ενοχλητικια! |
|
||||
|
||||
![]()
Nίκο σιγουρέψου κιόλας οτι είναι θηλυκιά..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί η κανονική είματε σίγουροι ότι είναι? πολύ αμφιβάλλω χαχα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |