|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο ναι.τωρα υπομονη μεχρι να δεις τι θα κανεις με το ενυδρειο.καλο κουραγιο.ειχα αγχωθει απιστευτα εκεινη τη μερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι μια καλή προσωρινή ιδέα ελλείψη του φίλτρου είναι να βάλεις μέσα το βιολογικό υλικό (σε "καλτσάκι" αν δεν το έχεις ήδη), και από κάτω του μια αεραντλία! έτσι πιστεύω θα διατηρηθεί καλύτερα η βιολογία του, αφού θα υπάρχει κυκλοφορία
καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Να πω ότι έχω έβαλα το siporax mini στη γωνία μέσα στο ενυδρείο που είναι η περισσότερη ροή... Έχω αφήσει στη λεκάνη το σφουγγάρι μαζί με τον κυκλοφορητή του φίλτρου... Έκανα και μια αλλαγή 2,5 λίτρα σήμερα το μεσημέρι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 13-01-12 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι.αν δεν εχεις αναταραξη στην επιφανεια βαλε κ αεραντλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω γιατί το φίλτρο είναι πάνω στο καπάκι και το νερό πέφτει και αναταράσσει την επιφάνεια...
Το 25άρι μου είναι το Moby Dick 25... Τα φυτά αντέχουν μέρες μεσα στη λεκάνη ξεριζωμένα; |
|
||||
|
||||
![]()
το πιθανοτερο ειναι οτι ολο και καποιο κουσουρι θα βγαλουν τα φυτα.στα δικα μου τουλαχιστον "καηκανε" αρκετα φυλλα.τωρα εχουν αρχισει να συνερχονται καπως αλλα ακομα δεν εχουνε παρει τα πανω τους οπως ητανε πριν.βαλτα ομως να ειναι ολοκληρα μεσα στο νερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |