|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
του είχες βάλει κάτι από κάτω η ακουμπούσε κατευθείαν το γυαλί στο έπιπλο ?
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Το φίλτρο εάν είναι αυτό που βλέπω στο link όπως είναι μέσα στην λεκάνη και οριζόντια αν χωράει
http://www.youtube.com/user/manolischania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolischania : 13-01-12 στις 02:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι μαλλον το φιλτρο ειναι κολλημενο με σιλικονη στην πλατη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Τι να το κάνω είχα siporax mini και ένα μεγάλο mple σφουγγάρι αλλά που να τα βάλω; ------------------------- Έτσι είναι αλλά λογικά από ότι έχω δει αφαιρείται.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 13-01-12 στις 02:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το siporax αν δεν το εχεις χυμα και ειναι σε δυχτακι οπως δινει η sera τη μικρη συσκευασια για μικρα φιλτρα μπορεις να το βαλεις και μεσα στο νερο αλλα θα πρεπει να υπαρχει και καποια κυκλοφορια εστω απο αεραντλια.ξεπλυνε το ελαφρα σε νερο απτο σπασμενο ενυδρειο(αν δεν αδειασε ολο) να φυγουνε τα χοντρα και βαλτο μεσα στο μικρο.θες και αεραντλια ομως.υποθετω οτι το μικρο δεν το γεμισες τωρα με νερο βρυσης σκετο και χωρις αντιχλωριο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλτο ναι.τωρα υπομονη μεχρι να δεις τι θα κανεις με το ενυδρειο.καλο κουραγιο.ειχα αγχωθει απιστευτα εκεινη τη μερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι μια καλή προσωρινή ιδέα ελλείψη του φίλτρου είναι να βάλεις μέσα το βιολογικό υλικό (σε "καλτσάκι" αν δεν το έχεις ήδη), και από κάτω του μια αεραντλία! έτσι πιστεύω θα διατηρηθεί καλύτερα η βιολογία του, αφού θα υπάρχει κυκλοφορία
καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Στο επόμενο φρόντισε να βάλεις κάτω από την πλαστική βάση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι είχε πάρει το αυτί μου βέβαια για μια επιφάνεια σαν ύφασμα ή κάτι τέτοιο αλλά δεν το έψαξα περισσότερο... Το επόμενο μάλλον θα είναι DIY οπότε έτσι κι αλλιώς να μπει... Να ρωτήσω, σκέφτομαι για 80*42(που είναι η βάση)*60... α)Λέτε να είναι πολύ ψηλό; β)Πόσο να πάνε τα τζάμια; |
|
||||
|
||||
![]()
γενικος τα ενυδρεια που εχουν πλαστικα καλο ειναι να μην φορτώνονται απο πετρες , διακοσμιτικα κ.α. (και ειδικα προς το κεντρο)
Αλλοστε λογικο ειναι ... που παταει το ενυδρειο??? περιμετρικα του πλαστικου , φαντασου να κανεις κανα τετοιο θαλασσινο και να βαλεις μπολικα κιλα βραχο ..... λογικο ειναι να την ακουσει !! Το καλυτερο ειναι να μπαινει αφρολεξ απο κατω οποτε και αν το επομενο σου ενυδρειο εχει πλαστικο καταργησε το και βαλε αφρολεξ και αν θες να εχει γυρω γυρω καποια φασα για ομορφια φτιαξε μονος σου. Καλυτερα DIY με πιο χονδρο τζαμακι και κοντρες να εχεις το κεφαλακι σου ήσυχο.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν και ειδικά για ενυδρεία αλλα εγώ έχω βολευτεί με τα θερμομονωτικά υλικά καθώς παίρνουν το σχίσμα του πλαστικού και δεν χρειάζεται να το βγάλεις
P.s επίσης το υλικό αυτό το βάζουμε και για σεισμούς e.t.c καθώς τα ενυδρειακια πάνε βόλτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |