|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι και γω εχω αναρωτηθει το ιδιο παλαιοτερα...και στο μπαλκονι μου εχω φερει ~15 ατομα και ακομα στον τεταρτο ειμαι....ευτυχως.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oh yes,αλλα μη βιαστείς να παρεξηγηθείς,απλώς η απόλυτες απαντήσεις είναι κάπως πιστεύω να με καταλαβαίνεις του έκοψες τα ποδια με την μία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το φορτιο εχει να κανει με την επιφανεια επαφης.
δεν θα εχεις κανενα προβλημα. οσον αφορα τους 2 τονους/τετραγωνικο ειναι ακυρο ![]() (για οσους βιαστουν, ειμαι μηχανικος, και οχι ασχετος) |
|
|||
|
|||
![]()
αμα ειναι ακυρη η στατικη μελετη εχεις δικιο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη εγω δεν το καταλαβα, τι εννοεις με την επιφανεια επαφης? http://www.youtube.com/watch?v=VyPj_US2rSU
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανετε!
ουτε που φανταζομουν τοσες απαντησεις σε ενα χαζο ερωτημα! χαχα να ειστε καλα! ετσι για να ειμαι 100% σιγουρος ρωτησα! ευχαριστω ολους σας και καλη χρονια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Ισως βιαστηκα κι εγω να το διατυπωσω καλυτερα Ενοειται οτι δεν θα χει προβλημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σχεδιαζοντας μια κατασκευη, συμφωνα με τη χρηση υπολογιζεις τα φορτια που θα δρουν στην πλακα. αυτα ειναι σε μορφη κιλα/τετραγωνικα μετρα(απλοποιημενα).
αν εχεις ενα δοκαρι εμφανες, (το βλεπεις δηλαδη ) μπορεις να βαλεις περισσοτερο φορτιο χωρις προβλημα πανω στο δοκαρι. αν δεν το βλεπεις μπορεις να το εντοπισεις μονο μεσω των σχεδιων. ΠΡΟΣΟΧΗ!! καθε περιπτωση ειναι και διαφορετικη για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο, συμβουλευτειτε εναν μηχανικο, αν πατε στο γραφειο του με τα σχεδια σας δεν νομιζω να σας παρει λεφτα.. Μην δινετε βαση στις κουβεντες του καφε... Εκαστως στο ειδος του και ο λουμιδης στους καφεδες ... |
|
||||
|
||||
![]()
αν πεσει το μπαλκονι σου με 600 κιλ περιπου βαρος μαζι μετα τζαμια το υπολογιζω !!!!
τοτε να προσεχεις κανενα βραδυ μηνβρεθεις μαζι με το κρεβατι σου στον απο κατω.....χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΚΡΟ ΓΛΑΣΤΡΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ | douran_p | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 04-06-11 22:48 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |
Θα τα πεταξω απο το μπαλκονι τα μανομετρα!!!! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 15-09-07 17:28 |