|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε κατα διανοια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω έκανα δοκιμή το δικό μου 485 λίτρα σε μπαλκόνι οικοδομής του 74 και το μπαλκόνι είναι ακόμη στη θεση του.
Ρωτα τον μηχανικό της οικοδομής τι φορτίο σηκώνει το μπαλκόνι,που δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα. ------------------------- Θα βγαίνουν στο μπαλκόνι με δώσεις.Ελα ντε κάποιοι βιάζονται να απαντήσουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 31-12-11 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ Πάντως επειδη σε λίγο καιρο που θα βάλω 600αρι στο διαμέρισμα πήγα στο μηχανικό και μου είπε ότι η πλάκα σηκώνει 2 τόνους ανα τετραγωνικό
Το μπαλκόνι έχει πιο μεγάλη ενίσχυση |
|
||||
|
||||
![]()
καλά δε τους έβαλες όμως όλους να κάτσουν μέσα σε 2 τετραγωνικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κανένα πρόβλημα, και πολλά ενυδρεία θα μπορούσες να γεμίσεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν τους εβαλα ετσι...ναι...!!! αυτο δεν το σκεφτηκα να πω την αληθεια μου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι και γω εχω αναρωτηθει το ιδιο παλαιοτερα...και στο μπαλκονι μου εχω φερει ~15 ατομα και ακομα στον τεταρτο ειμαι....ευτυχως.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oh yes,αλλα μη βιαστείς να παρεξηγηθείς,απλώς η απόλυτες απαντήσεις είναι κάπως πιστεύω να με καταλαβαίνεις του έκοψες τα ποδια με την μία.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το φορτιο εχει να κανει με την επιφανεια επαφης.
δεν θα εχεις κανενα προβλημα. οσον αφορα τους 2 τονους/τετραγωνικο ειναι ακυρο ![]() (για οσους βιαστουν, ειμαι μηχανικος, και οχι ασχετος) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Ισως βιαστηκα κι εγω να το διατυπωσω καλυτερα Ενοειται οτι δεν θα χει προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΚΡΟ ΓΛΑΣΤΡΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ | douran_p | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 04-06-11 22:48 |
Γυαλα στο μπαλκονι!! | tsilojohn | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 30-08-10 00:55 |
Ενυδρειο στο μπαλκονι.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-12-08 09:37 |
Θα τα πεταξω απο το μπαλκονι τα μανομετρα!!!! | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 15-09-07 17:28 |