|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τα κουταλακιΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν τα βρω θα εφαρμωσω τις κουταλιες σουπας που μου προτεινες...αλλα 2,5 μηνες θα εναι μεσα στο μπουκαλι ...λες να παθει τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τις κουταλιες σουπας δεν τις προτεινα εγω αλλα ο συμφορουμιτης KOSTASGAVALAS. τωρα αν θα παθει τιποτα, δεν ξερω να σου απαντησω.
|
||||
|
||||
![]()
με μπερδεψατε τορα για να περιμενουμε και αλλες γνωμες!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Υ.Γ. με το power4 βαζεις ιδια δοσολογια?(1γρ?) Υ.Γ. 1γρ τη φορα ή τη βδομαδα??? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38462 Εχω αυξησει το fleet μονο (φωσφορικα) ,σε 5ml καθε δοση. Τα ΡΟ4 ειναι τα πιο ευκολα να ρυθμισεις... αρχιζεις με μικρη δοση εως οτου (αν) εμφανιστει spot αλγη στα τζαμια. Επειτα αυξανεις σταδιακα την δοση καθε εβδομαδα μεχρι αν εξαφανιστει η spot. Και κατι ασχετο και παραδοξο λιγο...Αν εχεις spot σε υγιες-στρωμενο ενυδρειο, δεν εχεις συνηθως αλλη μορφη αλγης...παρατηρηστε το ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστό Αλέξανδρε! Έχεις απόλυτο δίκαιο. Το' χω παρατηρήσει και γω αυτό το γεγονός, αλλά είπα ότι θα'ναι τυχαίο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπον για οσους μενουν πειραια power 4 βρηκα στη Λεωχάρους 17, Πειραιάς, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ (δυο στενα παραλληλα στον ηλεκτρικό) 2104179729 Καρμιρη Ειρηνη (του ειπα να φερει κουτα γιατι εφερνε μεχρι τωρα μονο με παραγγελια ) και παρακαλω ΜΟΝΟ 8 ΕΥΡΩ!!!! τα 250 μλ επισης η εταιρια που βγαζει τιο power 4 εχει και χηλικο σιδηρο αν και εγω δεν τον εχω χρειαστει ακομα αφου πριεχει σιδηρο το power 4 οπως εχει και αλλα πολυ χρησιμα σκευασματα οπως http://www.farmachem.gr/site/xPage.a...search&sid=127 Για σακουλακια μακρο ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210-4221559, 4179316 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕ Μόνο MgSO4.7H2O θειικο μαγνησιο και ΚΝΟ3 νιτρικο καλιο |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα Αλεξανδρε εχω καμποσα φωσφορικα.μια τελευταια μετρηση, δευτερα μια μερα μετα την αλλαγη, και ειχα πανω απο 2mg/l με υγρα sera!spot δεν εχω και μαλιστα τους τελευταιους 2-3 μηνες ειχαν εξαφανιστει ολες οι αλγες.τωρα και καμμια βδομαδα βλεπω παει να εμφανιστει μια bba και λιγο staghorn και δεν ξερω γιατι!!!το μονο που θυμαμαι ηταν ενα ανακατεμα βυθου μετα απο ενα καλο καθαρισμο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο!αυξησα λιγο το co2 και ελπιζω να εξαφανιστoυν,βαζω και λιγο excel!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι με αυξημενα φωσφορικα γυρω στο 8 αν θυμαμαι και νιτρικα γυρω στο 20 εκανα καποια στιγμη bba και μετα οταν πηγα τα νιτρικα στο 10 με φωσφορικα γυρω στο 0,5 εκανα green spot αλλα λιγη και ελεγχομενη ....για να μην πολυλογω με νιτρικα γυρω στο 5-10 και φωσφορικα γυρω στο 0,5 ...
Φωσφορικα δεν συμπληρωνω αφου το 0,5 το εχω σχεδον παντα οσες φορες μετρησα το ενυδρειο και ετσι εχω σταματησει να χρησιμοποιω το FLEET ENEMA για τα φωσφορικα αφου το νουμερο το πιανω απο τις ηδη υπαρχουσες συνθηκες του ενυδρειου μου. Επίσης σίδηρο δεν βαζω αφου με το power 4 καλυπτομαι σε αναγκες σιδηρου. |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε σε αυτό το τηλ. μου κάνει εντύπωση να μην έχει Κ2SO4 , από εκεί ψωνίζω χρόνια. http://www.fisi-iasi.gr/html/linke.htm
Kαι εδώ ένας υπολογιστής δόσεων τον οποίο χρησιμοποιώ http://www.theplantedtank.co.uk/calculator.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπανση: Ε.Ι. | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-05-10 13:48 |
λιπανση | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-08-09 00:56 |
λιπανση | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-09-08 18:28 |
λιπανση | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 12-05-08 21:26 |
λιπανση | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-04-08 16:40 |