|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα ?
ειναι λιγα 2 οι δισκοι πανε κανονικα απο 6+ πανω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω 300 λιτρα με kh:3 ph: 6.6 Gh:110ppm. εχω 7 corydoras και θέλω να πάρω και μερικα ramirezi.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αλλα 4 δισκακια και ασε τα ραμιρεζι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εναι πολυ ακριβα ρε γαμοτο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν σου είναι ακριβοί, το καλύτερο είναι να δώσεις και αυτούς τούς δυο και να βάλεις ραμιρεζι
|
|
|||
|
|||
![]()
Μας εχει διαλύσει η κριση... Μαλλον αλλα δυο θα παρω σιγουρα
------------------------- Ξερετε κανέναν φίλο που να ασχολείται με την αναπαραγωγη δίσκων μήπως και πουλάει σε πιο καλες τιμες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kospets : 29-09-11 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε ακόμα κάνα δίσκο μέσα και άσε τα ραμιρεζι για άλλο ενυδρείο. 4 ακόμα δισκάκια θα είσαι καλά από θέμα ομάδας, αλλά σίγουρα δεν είσαι καλά από θέμα λίτρων. θα πρέπει να κάνεις σίγουρα δυο καλές αλλαγές την εβδομάδα. αν τις κάνεις και 3 ακόμα καλύτερα. όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα βάλεις άλλα ψάρια μέσα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με συμπεριφορα δισκου | alex_mar | Δίσκοι | 18 | 16-02-12 11:44 |
SOS ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΡΑΝΧΙΟ | harris samos | Δίσκοι | 0 | 09-07-11 20:24 |
Ο δισκος μου δεν τρωει! | chrismous | Δίσκοι | 13 | 30-07-10 07:03 |
Αρρωστια δισκου | dantouan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 37 | 26-07-04 16:51 |