Προβλημα δισκος
Παιδια εχω δυο νεοφερμένους δίσκους και ο ένας είναι μια χαρα είναι μικροι δισκοι γυρο στους 7εκ. τρωει μια χαρα. Ο αλλος κολυμπαει μαζι ειναι λιγο πιο φοβιτσιαρης αλλα δεν τρωει. Το στομα του το ανοιγοκλεινει συνεχως. Πηγένει για τροφή αλλα δεν τρώει . Τι να φταιεί?:confused:
|
ποτε τους πηρες ?
δοκιμασεσ να δωσεισ καμια ποιο σπεσιαλ τροφη πχ μπλανγορμς μοσχαροκαρδια αρτεμια ? |
πιστευω οτι θελει το χρονο του για νανιωσει ανετα και να φαει,αλλα να ξερεις οι δισκοι ειναι ζωα ψυχολογιας! αν κατι δεν του αρεσει στο καινουριο περιβαλλον μπορει και να μη φαει ποτε! πραγμα που δεν το ευχομαι!
|
Παράθεση:
|
Παιδια δοκιμασα κατεψυγμενη και εφαγε αλλα είναι αρκετα φοβισμενο οταν πλησιαζω κοντα στο ενυδρείο κατευθειαν κρύβεται πισω. Μήπως να κλείσω τα φώτα για μερικες μερες?
|
αστον θα μαθει ;););) αμα ξεκινησει μη τον φωβασε απλα αμα τρωνε αστους στην ησιχια τους μεχρι να σε σινηθησουν ;)
|
Παράθεση:
|
Για να δουμε ελπιζω να εγλιματιστει. Μπορει να πάρω και κανα ακομα γιατι δυο ειναι λιγα νομίζω.
|
σε ποσα λιτρα ?
ειναι λιγα 2 οι δισκοι πανε κανονικα απο 6+ πανω :rolleyes: |
εχω 300 λιτρα με kh:3 ph: 6.6 Gh:110ppm. εχω 7 corydoras και θέλω να πάρω και μερικα ramirezi.
|
βαλε αλλα 4 δισκακια και ασε τα ραμιρεζι ;)
|
Παράθεση:
|
Εναι πολυ ακριβα ρε γαμοτο!!!:)
|
Παράθεση:
|
Μας εχει διαλύσει η κριση... Μαλλον αλλα δυο θα παρω σιγουρα
------------------------- Ξερετε κανέναν φίλο που να ασχολείται με την αναπαραγωγη δίσκων μήπως και πουλάει σε πιο καλες τιμες? |
Δες την αγγελία του harris samos λίγο παραπάνω ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55104 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board