|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν δώσεις ζωντανή τροφή στους γόνους μην περιμένεις να αναπτυχθούν.Γι αυτό και η αρτέμια θεωρείται "ακρογωνιαίος λίθος" στην διατροφή των χρυσόψαρων.Οι υπόλοιπες ξηρές τροφές δίνονται πάντα συμπληρωματικά.
Υ.Γ.Αν διαβάζοντας τα άρθρα περι αναπαραγωγής και εκτροφής δεν καλύφθηκες πλήρως,παρακαλώ ανέφερε σε ποιά σημεια θα χρειαζόταν, καποια συμπλήρωση ή διευκρίνηση έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και παλι!!τα αυγακια ειναι η τεταρτη η η πεμπτη μερα τους και ακομα δεν εχουν εκολαφτει....αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο πανω τους εχει βγει κατι σαν μουχλα ασπρη και με εχει προβληματησει αυτο...ειναι ανησυχιτικο???
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς.
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη???πανε??απο τι μπορει να εγινε αυτο??
![]() ![]() ------------------------- δεν εχουν πιασει ολα ομως...η μουχλα εχει βγει μονο σε σημια που ειναι μαζεμενα πολλα αυγα μαζι...καμια 20αρια που ειναι διασπαρτα δεν εχουν τιποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 19-09-11 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μη γονιμοποιημένα αυγά τα οποια αποκτούν λευκό χρώμα,χαλάνε και κολλανε μύκητες που αυτοί με την σειρά τους κολλανε και γονιμοποιημένα διάφανα αυγά που τυχαίνει να βρίσκονται σε επαφή με τα χαλασμένα.
Για την προφύλαξη των αυγών χρησιμοποιουνται διάφορα σκεύασματα όπως μπλε του μεθυλενίου. |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ τωρα στην προκειμενη περιπτωση τι μπορω να κανω??τα αφηνω οπως ειναι αφου αυτο το διαφανες πραμα σαν μουχλα τα καλυψε ετσι και αλλιως?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ρωτάς, αφού γράφτηκε παραπάνω, τι να κάνεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι η ιδεα μου?... | Eric | Greek Aquarist's Boards | 10 | 13-05-11 16:35 |
Που ειμαι και ποσο θελω ακομη? Λιγη βοηθεια | ignatios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 21:35 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
hello ειμαι κι εγω νεος λιγη βοηθεια plz | decathloman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 30-01-09 09:10 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |