|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ τωρα στην προκειμενη περιπτωση τι μπορω να κανω??τα αφηνω οπως ειναι αφου αυτο το διαφανες πραμα σαν μουχλα τα καλυψε ετσι και αλλιως?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ρωτάς, αφού γράφτηκε παραπάνω, τι να κάνεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
α δλδ να βαλω μπλε του μεθυλενιου??
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βρίσκονται στο ενυδρείο για 8η μέρα. Το δυστυχώς που ανέφερε πιο πάνω ο Σωκράτης, εννοούσε ότι αν υπήρχαν γονιμοποιημένα, υγειή αβγά θα είχαν ήδη ξεπεταχτεί τα μικρά μέρες τώρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις άμεσα είναι να τα απομακρίνεις από τον πυθμένα. Είτε να τα τραβίξεις με το συφώνι, είτε αν έχεις ενυδρειακή σκούπα ακόμα καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
α μαλιστα....κριμα παει η γεννα δλδ???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mod edit: πιπέρι ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 22-09-11 στις 00:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι η ιδεα μου?... | Eric | Greek Aquarist's Boards | 10 | 13-05-11 16:35 |
Που ειμαι και ποσο θελω ακομη? Λιγη βοηθεια | ignatios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 21:35 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
hello ειμαι κι εγω νεος λιγη βοηθεια plz | decathloman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 30-01-09 09:10 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |