|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ποιο μικρο ενυδρειακι αλλα δεν εχω φιλτρο...να αφησω τα αυγα χωρις φιλτρο και να βαλω τουσ γονεις στο αλλο ενυδρειο με το φιλτρακι???ειναι σωστο ετσι???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι τόσο εύκολο όπως εννοείς να μεταφερεις τα αυγα ,επιχείρησε αυτό.
Τα ψάρια έχουν περισσοτερη αναγκη βιολογιας σε αυτο το σημειο,όμως σύντομα θα χρειαστεις ενα μικρο φιλτρο για γόνους. |
|
||||
|
||||
![]()
τα αυγα δεν τα πειραξα καθολου..απλα μετεφερα τους γονεις σε ενα αλλο ενυδρειο με στρωμενο νερο με μια αλλαγη και το φιλτρο που ειχα στο ενυδρειο με τους γονους αφου στους γονους δεν χρειαζεται και τοσο...τωρα δεν ξερω...τι αλλο θα ηταν καλο να κανω???
------------------------- α τα αυγα σε ποσες μερες θα εκολαφθουν και τι θα ταισω??δεν μου εχει τυχει ποτε αναπαραγωγη και ειμαι τελειως ασχετος σε αυτο το θεμα... ------------------------- τιποτα αλλο??καμια προσθεση??καποια συμβουλη κατι??εχω ανχωθει γιαυτο και οι πολλες ερωτησεις!!θελω να το παλεψω να τα μεγαλωσω και δεν ξερω τον τροπο.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 15-09-11 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ψάχνοντας μπορεί να έβλεπες και αυτό :
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25060 Αλλά και άλλα ενδιαφέροντα στην κατηγορια . |
|
||||
|
||||
![]()
ναι τα διαβασα και τα 2 υπομνηματα που εχεις φτιαξει!!!απλα δεν ξερω τι ειναι χρισιμο να κανω στο σημειο που εχω φτασει τωρα γιατι δεν ημουν προετοιμασμενος για κατι τετοιο...και απλα ρωταω τι αλλο θα ηταν καλο!!!
![]() ![]() ------------------------- ξερει καποιος να μου πει σε περιπτωση που εκολαφτουν τα αυγα που μπορω να προμηθευτω αρτεμια???να αναπαραγω δεν ξερω....καλυτερα δλδ οτι υπαρχει σε ετοιμο... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 16-09-11 στις 16:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ μπορείς να μάθεις για τις αρτέμια
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F4%DD%EC%E9%E1 νομίζω όμως και μια baby food σκόνη τα χρυσοψαράκια θα την δεχτούν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την οποια την παιρνω που??σε πετ σοπ??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι η ιδεα μου?... | Eric | Greek Aquarist's Boards | 10 | 13-05-11 16:35 |
Που ειμαι και ποσο θελω ακομη? Λιγη βοηθεια | ignatios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-03-11 21:35 |
λιγη βοηθεια! | drak7family | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-10-10 21:26 |
hello ειμαι κι εγω νεος λιγη βοηθεια plz | decathloman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 30-01-09 09:10 |
λιγη βοηθεια! | kourba | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 07-05-08 11:18 |