|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=areti;611547]Μισο λεπτο να δουμε σε τι συμφωνουμε:
Α) Το νερο ειναι χαλια πρεπει να κανει αλλαγες να ριξει αμεσα την αμμωνια πριν τα ψαρια αρχιζουν να καιγονται απο την αμμωνια Β)Η βιολογια στο μεγαλυτερο μερος της εχει πεθανει. Αν δεν ειχε πεθανει δεν θα ανεβαζε αμμωνια Γ) Πρεπει να βαλει μπολι και να μην ταισει. Χωρις μπολι δεν θα μπορει να επανελθει η βιολογια Σε τι εχω διαφοτερικη αποψη χωρις να συμαινει οτι δεν σεβομαι τις διαφορετικες γνωμες: Αν θα προσφερει κατι η αντικατασταση του βιολογικου υλικου . Να το παρουμε και αλλιως. Ελα και το αλλαξε απο τι γλιτωνει;[/QUOTE] Εγω λεω οτι εχει πεθανει ολη η βιολογια του φιλτρου. Και εφοσον εχω κατι σαπιο μεσα στο φιλτρο μου το αλλαζω για να μην παθω πιθανες μολυνσεις(Σου λεω εγω πως το βλεπω) αφου δεν εχει να μου δωσει τιποτα ,παρα προβληματα(ολα αυτα τα λεω εμπειρικα) |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ειμαι παθουσα...μπορω να πω οτι 24 ωρες με ενα eheim 2213 εκτος πριζας (1+ λιτρο siporax) η ψοφια βιολογια δεν μου εκανε κανενα κακο και μετα απο 1-2 εβδομαδες το φιλτρο ειχε επανελθει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τι εκανες μετα απο 24 ωρες,το εβαλες στην πριζα και ολα οκ? Αυτο που ειπε Ο Γιωργος Κ ειναι το σωστο. |
|
|||
|
|||
![]()
Το κανιβαλισαμε το θεμα του παιδιου και προσωπικα ζηταω συγνωμη.
![]() Το αποφασισα θα το κανω πειραμα μετα τις διακοπες αυτο με την ψοφια βιολογια ... Παντως οταν εχεις αμμωνια 3 μηπως η νεκρη βιολογια ειναι σταγονα στον ωκεανο? Ναι το εβαλα στην πριζα και ολα οκ. Και δεν εχει γινει 1-2 φορες ... το κανω τακτικα . Το Altzxaimer μου χτυπα την πορτα. Παντως αν ο φιλος δεν βαριεται να ερθει μεχρι καλλιθεα μπορω να του δωσω μπολι εγω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα γιαυτο εχει 3 αμμωνια,γιατι δεν εχει καθολου βακτιριδια να την <<φανε>> |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοω ποσο ανεβαζει η νεκρη βιολογια σαν ψοφιος οργανισμος... Παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει γινει καποιο αναλογο πειραμα. Καλα μονο εγω ξεχναω τα φιλτρα μου εκτος πριζας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει 3 αμμωνια ουτε για ενυδρεια που στρωνουν.Αυτο για μενα σημαινει οτι ηταν αρκετες μερες ετσι,και απορω πως ζουν τα ψαρια ακομα.Βεβαια την ζημια την παθανε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρετη σε 24 ωρες δε θα εχεις πολλες απωλειες σε βιολογια!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |