|
![]() |
#1 |
Προβλημα Αμμωνιας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα παιδια.Εχω ενα ενυδρειο 80Χ30Χ40 δλδ 96Λιτρα. Υποτιθεται οτι ειναι στρωμενο δλδ το φιλτρο εχει πολλες αποικιες βακτηριων κ μπολι, εχει ροη κανονικα, εχω μεσα φυτα, ψαρια κ αμμο ασπρη.Το θεμα τωρα ειναι οτι η αμμωνια ειναι στο 1.5mg/L συνεχεια κ εδω κ 10 μερες κανω καθημερινες αλλαγες νερου (κ τα 96λιτρα αλλαγη) κ δε πεφτει καθολου.μονο για λιγο οταν μπαινει το καινουριο νερο.Βαζω αντιχλωριο κανονικα κ ταιζω πολυ λιγο μια φορα την ημερα.καθηνερινα χανω κ απο 1-2 ψαρια. Γιατι γινετε αυτο κ τι κανω?
|
|
Εμφανίσεις: 24062
|
|
||||
|
||||
![]()
μην αλλαζεις ολο το νερο λογικα δεν εχεις καθολου αποικιες πλεον
------------------------- αλλαγες να κανεις μικρες οχι ολο το νερο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. : 16-01-11 στις 16:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην αλλαζεις ολο το νερο σου!μηπως εχει μεινει κατι ψωφιο μεσα και δεν το εχεις δει?ταιζε και πιο λιγο ακομα,1 φορα στις 2 μερες.ποσα ψαρια εχεις σ αυτα τα λιτρα και τι ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά πάδα πιθανότητα,δεν είναι στρωμένο το φίλτρο.Θα πρέπει να ξαναμπολιάσεις.Προς το παρόν,κάνε συχνές αλλαγές νερού για να κρατάς την αμμωνία χαμηλά μέχρι να βάλεις πάλι δυνατό μπόλι.Δες μήπως έχει μείνει κάποιο νεκρό ψάρι ή σαλιγκάρι μέσα στο ενυδρείο γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
|
|||
|
|||
![]()
επειδη το εψαξα δεν εχει καποιο ψαρι μεσα ψοφιο. τα φιλτρα παντως εχουν αυτο το καφε χρωμα απο τα βακτηρια. εχω γκαπυ,τιγρακια,καρδιναλιους,δολαριο,μολλυ,πλακοστο μο. αλλα καθε μερα εχω απωλειες. ειδικα οι καρδιναλιοι εχουν βγαλει στη κοιλια τους μια μεγαλη φουσκα σαν ειναι ετοιμοι να σκασουν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΝΟ2 = 0
ΝΟ3 = 0 ΝΗ3/ΝΗ4 = 1.5mg/L Ποσα ψαρια δλδ μπορω να εχω στα 96Λ? Απο το pet shop ενας ιχθυολογος μου ειπε μεχρι 30 μικρα σε μεγεθος μολλυ. Ποια δε ταιριαζουν μεταξυ τους? δλδ ημερα με αγρια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ αμμωνιας κτλ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-06-09 20:22 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |
επιπεδα αμμωνιας-please help | mpouklitsa | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 02-10-04 19:26 |