|
|
|||
|
|||
![]()
thnks delta66.μπορει να ειναι και αυτο οποτε δεν τα βαζω ακομα μαζι.θα περιμενω.γιατι εαν ειναι να εχω μαχες και να χαθει το ενα απο τα 2 καλυτερα να περιμενω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι ενυδρεια ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Σεφη εγώ λέω να βάλεις τον Κωστή να τα δει αυτός σίγουρα θα ξέρει.
![]() Έλα από το σπίτι να δεις και τα δικά μου. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχα.Λες ε?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Συγνώμη για τα εκτός θέματος.
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σας πω υπομονη και θα δειτε μη βιαζεστε να αγορασετε και αλλα ψαρια
εγω δεν εχω εμπειρεια απο ραμιρεζι αλλα ειχα βολιβιαν ραμ αν τα εχεις σε σωστα νερα θα τα ξεχωρισεις σε πολυ μικρο διαστημα και φυσικα καλοστημενο ενυδρειο οστε να μη νιωθουν στρες δες τη εννοω απο βολιβιαν βεβαια που υποτηθετε ειναι αχρωμα διπλα στα ραμιρεζι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
απλα φανταστικες οι φωτο και τα ψαρια πραγματι.....τελεια πραγματι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi!!, Βρε λες;;; | dimitrisemm | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 17-09-10 17:40 |
Ramirezi -- Help | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 23-08-09 18:40 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |