|
|
|||
|
|||
![]()
εννοω οτι οταν ψαχνεις κατι για τα ramirezi βγαινουν κατι φωτο με κατι εντονα πολυ ομως κοκκινα μπλε μαυρα ροζ χρωματα που λεσ ουαου αλλα εγω ποτε δεν τα εχω δει τοσο εντονα σε κανενα χομπιστα.εννοω οτι τα ξεχωριζεις με την μια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αυτο και σου ειπα στην αρχη:
|
|||
|
|||
![]()
εγω απλα το ρωτησα στην αρχη για να τα ξεχωρισουμε τι ειναι πιο διοτι,αυτη τη στιγμη εχω το ψαρι που ειναι στην 3 και 4 φωτο μονο του σε ενα αλλο ενυδρειο και θελω να παω να παρω ενα ακομα για να το βαλω ζευγαρι.απλα θελω να δω εαν ειναι αρσενικο η θηλυκο ωστε να παω να αγορασω το αντιστοιχο φυλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πιο ενδεικτικες διαφορες σε αυτη τη φαση των ψαριων (προσαρμογη σε νεο ενυδρειο), ειναι η κοκκινη κοιλια στο θηλυκο και η μυτερη καταληξη στο πισω μερος του ραχιαιου πτερυγιου στο αρσενικο.
Ενδεχεται να εχεις δυο αρσενικα Το 2ο παροτι πιο αχρωμο φαινεται σε καλυτερη φυσικη κατασταση απο το πρωτο που μπορει να οφειλει τον πιο εντονο χρωματισμο σε αυτο που ανεφερα. Γιαυτο σου λεω αναμονη. Αν δεις μαχες θα ειναι πιο σιγουρο οτι ειναι και τα δυο αρσενικα.
|
|||
|
|||
![]()
thnks delta66.μπορει να ειναι και αυτο οποτε δεν τα βαζω ακομα μαζι.θα περιμενω.γιατι εαν ειναι να εχω μαχες και να χαθει το ενα απο τα 2 καλυτερα να περιμενω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι ενυδρεια ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Σεφη εγώ λέω να βάλεις τον Κωστή να τα δει αυτός σίγουρα θα ξέρει.
![]() Έλα από το σπίτι να δεις και τα δικά μου. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi!!, Βρε λες;;; | dimitrisemm | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 17-09-10 17:40 |
Ramirezi -- Help | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 23-08-09 18:40 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |