|
||||
|
||||
Για το ψαρι ειναι οτι καλυτερο
|
||||
|
||||
Οκ,ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προχωραμε σε παρουσιαση του ενυδρειου στο υπαρχων thread.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ανοιξε αλλο στις παρουσιασεις και βαλε εκει λινκ με το ιστορικο της περιπετειας της ανακαλυψης του αγιου δισκοποτηρου. (σε ποτηρακια δεν βαζουμε τους μονομαχους? χεχε. Ε, αυτο ειναι αγιο)
|
||||
|
||||
Τι θελω και σκαλιζω εκει μεσα μου λετε???Πανω που ηρεμησα λιγακι....
http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1304426409 Στα 10 σταματαω....
|
||||
|
||||
Η παρτιδα Νο2 ξεκινησε.......
|
||||
|
||||
Καλώς να τους δεχτείς! Έχεις καμία φωτογραφία να πάρουμε ιδέα ή μας το κρατάς για έκπληξη;
|
|
||||
|
||||
τώρα χαντακώνω το θέμα ίσως
αλλά γιατί οι μονομάχοι είναι εύκολοι στην εισαγωγή και τα υπόλοιπα ψάρια όχι? γιατί έφαγα τον τόπο για τενιάτους-και όλοι μου λένε απο Σεπτέμβρη |
|
||||
|
||||
Αλλον εναν παρειγγηλες?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Να μην σας κραταω σε αγωνια.. Angel Demon OHM male... Eτοιμαζω μονομαχιερα απο plexi και για αρχη θα μπει εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 03-07-11 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε Δημητρη.
Και για την ομορφη επιλογη και για τις διαδικασιες που αποφασισες να μπεις για την αποκτηση τους.
|
||||
|
||||
Thanks delta....
Πιστευω οτι κατα την Τεταρτη με Πεμτη θα ερθουν.. DATETIMEScan LocationDescription July 1, 2011 15:08:44NAKHON CHAISIAccept July 1, 2011 15:47:34NAKHON CHAISIItems Into Container July 1, 2011 16:42:57NAKHON CHAISIDispatch July 2, 2011 01:20:45SUVARNABHUMI MAIL CENTREContainer Received July 2, 2011 02:50:13SUVARNABHUMI MAIL CENTREOutgoing International
|
||||
|
||||
πανεμορφα τα ψαρια,μπραβοκαλως να τα δεχτεις!
|
|
||||
|
||||
πανέμορφο!!!
|
|
||||
|
||||
Ειλικρινά σε ζηλεύω ρε Δημήτρη.Γιατί ,όταν με το καλό θα βγάλεις αναπαραγωγές (επιβάλλεται με τέτοια κουκλιά ),θα βγάζεις φοβερά κομμάτια μονομάχων..Όταν με το καλό βγάλεις (προτρέχω για να προλάβω ),μην με ξεχάσεις φίλε μου .Eχω βαλει μπρός στρώσιμο 120λίτρων ,που κατατύχη θα γίνει βιότοπος Ασίας με αποκλειστικά ένα είδος .
Και πάλι μπράβο και να συνεχίσεις αυτό που σου αρέσει φίλε μου ..
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια,πιστευω οτι οι μονομαχοι,αν και μονο ενας μπορει να μπει ανα δεξαμενη πραγμα ασυμφορο,μπορουν να σε ανταμειψουν και με το παραπανω αν τους δωσεις τις σωστες συνθηκες διαβιωσης.
Ας εχω πετυχημενες γεννες και θα δωσω σε ολους σας ψαρακια.... ------------------------- Σαμπανιες!!!!!!! July 1, 2011 15:08:44NAKHON CHAISIAccept July 1, 2011 15:47:34NAKHON CHAISIItems Into Container July 1, 2011 16:42:57NAKHON CHAISIDispatch July 2, 2011 01:20:45SUVARNABHUMI MAIL CENTREContainer Received July 2, 2011 02:50:13SUVARNABHUMI MAIL CENTREOutgoing International July 6, 2011 05:32:00Greece (GRATHD)Accept July 6, 2011 05:33:00Greece (GRATHD)To Customs July 6, 2011 18:09:00Greece (GRATHD)Items Into Container July 6, 2011 18:09:00Greece (GRATHD)Dispatch
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 06-07-11 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχομαι ολα να πανε καλα με τα ψαρακια σου. |
|
||||
|
||||
Oλοι οι κοκοβιοι ειναι στις θεσεις τους και ποζαρουν,ειδικα το ζευγαρακι δεν υπαρχει........!!!
Ο κοκκινος hm δυστηχως εφαγε ενα κομματι της ουρας του αλλα κι αυτος ειναι ομορφουλης αλλα πολυ πιο μικροσωμος απο τον αλλο. Υλικο σε λιγακι.... ------------------------- http://s534.photobucket.com/albums/e...707_222149.mp4
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 07-07-11 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φωτο...
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα τα ψάρια! Καλώς τα δέχτηκες. Πολύ περίεργο το χρώμα του, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω επίσημα (ίσως κάτι σαν copper red dragon butterfly ). Θα πρότεινα να βάλεις κάποιο αδιαφανές διαχωριστικό ανάμεσα στα "διαμερίσματα" για να μην βλέπονται συνεχώς (το οποίο θα μπορείς να αφαιρείς για να βλέπονται και να αλληλεπιδρούν). Αν μείνουν με τα διαφανή χωρίσματα, αρχικά θα στρεσάρονται συνεχώς κάνοντας flare και στη συνέχεια θα χάσουν τελείως το ενδιαφέρον τους.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ετοιμαζω σπιτακι για τον καθενα καθως και μια δεξαμενη για αναπαραγωγη. Στις φωτογραφιες χανει πολυ το ψαρι χρωματικα,ειναι απιστευτο απο κοντα και πολυ μεγαλο το σωμα του σε σχεση με των αλλων μονομαχων που εχω. Ο κοκκινος εφαγε την ουρα του αλλα πιστευω οτι θα στρωσει με τον καιρο.....η οχι?? υγ.Ειδα και το pm σου.....
|
||||
|
||||
καλορίζικα, πολύ όμορφα ψάρια. έχεις και ζευγάρι είδα!!!!!
|
|
||||
|
||||
Καλως τα δεχτηκες παρα πολυ ομορφα
|
|
||||
|
||||
Eυχαριστω παιδια,νομιζω πως συντομα θα εχουμε και γεννητουρια καθως ο αρσενικος ηδη εκανε φωλια......ουτε προσαρμογη θελει ουτε τιποτα...
|
||||
|
||||
Ο αρσενικός μπορεί να έκανε φωλιά, το θηλυκό είναι έτοιμο; εσύ είσαι;;
|
||||
|
||||
Οι αρσενικοί είναι πάντα έτοιμοι, όπως στα περισσότερα ζώα Η προετοιμασία γίνεται κυρίως για να ωριμάσουν τα αβγά στο θηλυκό.
|
|
||||
|
||||
Η κοπελια μας εχει αυτο το ασπρο απο κατω που προεξεχει....και η δευτερη που εχω μεσα εκει εχει το ιδιο.Ειναι ενδειξη???
|
||||
|
||||
Από τη φωτογραφία στο ποστ #108 φαίνεται αβγωμένη αλλά εγώ θα έκανα προετοιμασία μίας εβδομάδας τουλάχιστον πριν προσπαθησω αναπαραγωγή.
|
|
||||
|
||||
ααααα ηρθαν!!!
Να σου ζησουν!!! Πανεμορφα!!! και καλες ... ....
|
||||
|
||||
Παντως το Aquabid μπορει να σου κανει μεγαλη ζημια........Μπορεις να γεμισεις το σπιτι ενυδρειακια σε χρονο dt για να βαλεις ολα αυτα τα κουκλια που εχει στις δημοπρασιες....
http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...hmp&1310367285 http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1310366237 http://www.aquabid.com/cgi-bin/aucti...shm&1310366049
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |
Που εχει τετοιο φυτο ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 22-12-05 02:58 |
πεταλιδες η κατι τετοιο... | nhreas | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 23 | 06-03-05 13:14 |