|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
σορρυ που επεμβαινω αλλα το πραιμ ειναι οικονομικο? απο που το παιρνετε να παω να παρω και εγω κανα πεντοκιλο? ειχα παει σε ενα πετ σοπ και μου ειπε 10 ευρω τα 25 μλ κατι τετοιο η τα 50...
|
|
|||
|
|||
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551
------------------------- 5ml στα 200 λίτρα... Το πεντοκιλο σου βγάζει καναν αιώνα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsagos : 24-06-11 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ωωωω γουσταρωωωωωω! αλλα και παλι εμενα μου κανει δουλεια το βιοτοπολ το πηρα 10 ευρω και έχω 150 μλ
|
|
||||
|
||||
2-3 ψαρακια εχουν μεγαλωσει λιγο πιο πολυ απο τα υπολοιπα μεχρι στιγμης και εχουν αρχισει να φαινονται σαν κανονια ψαρια μινιατουρες.
Εδω μια φωτο λιγο θολη βεβαια απο το ενα: Μεχρι στιγμης δεν εχω ταισει με αρτεμια (αν και εχω παρει) αλλα μονο με τροφη για γονους σαν πουδρα. Ολα φαινονται να πηγαινουν μια χαρα. Για να δουμε... |
|
|||
|
|||
Ο αριθμός των γονων παραμένει μεγαλος;
|
|
||||
|
||||
Ναι παραμενει. Εχω περισσοτερους απο 60. Μπορει να ζησουν ολα? Απο οτι μου ειπαν, οσα ζησουν 3 βδομαδες μετα ειναι δυσκολο να υπαρξει προβλημα και να μην ζησουν.
Γιατι ρωτας? Υπαρχει συγκεκριμμενος λογος? Κατι ακομα, οι λαθρεπιβατες μπορει να κανουν κακο στους γονους? Εχουν πολλαπλαστιαστει αρκετα. Εχω 10++, 2-3 μεγαλοι και οι υπολοιποι μικροι. Εβλεπα και κατι ασπρα σαν αυγα μεσα στο ενυδρειο και ελεγα τι να ειναι αυτα...τελικα ηταν των λαθρεπιβατων. Οταν ειχα τα ενηλικα ζεβρακια μεσα τους ειχα χασει, λες και δεν υπηρχαν. Εδω και μερικες μερες ομως σουλατσαρουν αβερτα... |
|
|||
|
|||
ολα τα ψαρακια όταν είναι μωρα είναι δυσκολο να κρατήσουμε μεγαλο τον αριθμό. Μπραβο σου που εσυ τα καταφέρνεις !
Απο περιεργια ρωτησα! |
|
||||
|
||||
Tι να σου πω....σε μενα των αρχαριο βρηκαν και κατσαν ολα...
Θα δειξει στο μελλον ποσα θα εχω τελικα. Ελπιζω ολα, αλλα θα πρεπει να βρω και ατομα να τα χαρισω...ετοιμαστειτε...εχουμε βεβαια καιρο ακομα. |
|
||||
|
||||
Εσυ πως το βλεπεις μπορουν να τους προλαβουν?
|
||||
|
||||
Oχι, δεν μπορουν να τους προλαβουν...
------------------------- EDIT: Πηρα και 2 υγρα τεστ της api για μεγαλυτερη σιγουρια σε σχεση με τα χαρτακια που ειχα. Πηρα ενα νο2 και ενα νο3. Εκανα ενα τεστ για νο3 με το υγρο της api και το αποτελεσμα ηταν 5. Λογικα το εκανα σωστα. Εβαλα νερο απο το ενυδρειο μεχρι το 5 που λεει ο σωληνας. Υστερα εριξα 10 σταγονες απο το μπουκαλακι νουμερο 1. Ανακινησα στη συνεχεια το σωληναριο με το νερο και τις 10 σταγονες απο το μπουκαλακι 1 για 10 δευτερολεπτα και στη συνεχεια κουνησα για μισο λεπτο το μπουκαλακι νουμερο 2. Εριξα μεσα στο σωληναριο 10 σταγονες και απο αυτο και μετα ανακινησα το σωληναριο για 1 λεπτο. Στη συνεχεια περιμενα 5 λεπτα και υστερα το συγκρινα με τα χρωματα. Σωστα? ------------------------- ---> Κοιταξα και τις ημερομηνιες ληξης με βαση αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...31&postcount=1 και ειναι οκ!, ολα ειναι εμφιαλωμενα το 2010. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 28-06-11 στις 22:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ολα τα υγρα στα μπουκαλακια τους πρεπει γενικα να ανακινουνται καλα πριν τη χρηση.
|
||||
|
||||
Α, τοτε θα τα ανακινω απο πριν για 30 δευτερα. Βασικα οπως ειπα και πιο πανω, μονο το μπουκαλακι νουμερο 2, ανακινησα για 30 δευτερα, γιατι απο οτι ειδα ετσι ελεγαν οι οδηγιες. Ηθελε και το πρωτο ανακινηση?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΥΓ το γυαλινο αντιδραστηριο φυσικα συνεχιζει να θελει κανονικα ενα λεπτο ανακινηση αφου μπουν και οι σταγονες απο το 2ο μπουκαλακι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- EDIT: Ενα ακομα βιντεακι με τα πιτσιρικια..... Eπιλεξτε 720p στο youtube. http://www.youtube.com/watch?v=iPu6uqvt3gc Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 29-06-11 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Τα βλέπεις συχνά στη moss ball? |
|
||||
|
||||
Που και που, βλεπω 2-3 εκει αλλα απλα ειναι κοντα, δεν εχω παρατηρησει να κανουν κατι. Γιατι? Εχουν καμια δουλεια με τη moss??
|
|
|||
|
|||
φαιιιιιι
------------------------- στο βιντεο ενα φενεται να την τσιμπαει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsagos : 29-06-11 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αντε...μου ειχε πει ο delta66 οτι τρωνε και αλγη τα ζεβρακια αλλα δεν ηξερα οτι θα τρωνε και τα μικρα. Ολοι οι γονοι, ολων των ψαριων τρωνε αλγη?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μηπως σου ειπε οτι θα βρουν infusoria μεσα σε moss? Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=233 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=234 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στο ποστ εκεινο νομιζα πως με ρωτας για τα ζεβρα σαλιγκαρια και οχι τα ψαρια ζεβρα. Παράθεση:
|
|||
|
|||
Tι καλα παιδακια που είστε
Ευγε νεοι μου :Ρ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ακομα 3 βιντεακια (βασικα σαν χρονο και τα 3 μαζι δεν κανουν για 1 , απλα λογω του οτι δεν ειχα την κανονικη sd card της φωτογραφικης εβαλα μια ημιτασιον και αμα γραψω μεγαλο βιντεο θελει μετα φορματ η sd....)
για να δειτε 3-4 ζεβρακια που εχουν μεγαλωσει και μοιαζουν με κανονικα zebra danio. Ακομα εχω να πω, οτι εχω ψαρακια πολλα αλλα νομιζω ειναι κατω απο 40-50 απο εκει που στην αρχη απο γονους εβλεπα 70-80. Αυτο οσον αφορα που ελεγα οτι δεν εχω χασει ψαρακια. Θα δουμε, δεν ξερω τι γινεται. Πιο λιγα μου φαινονται. Βεβαια υπαρχουν ακομα αρκετα πολυ πολυ μικρα. 15-16 ημερων ειναι. Παλι επιλεξτε 720p. http://www.youtube.com/watch?v=2708ZxBoDf0 http://www.youtube.com/watch?v=utGqLX8MdN4 http://www.youtube.com/watch?v=5ao5wNOmaNQ |
|
||||
|
||||
Kαταφερα και εβγαλα μερικα αυγα απο λαθρεπιβατες. Μου ειχες πει delta οτι δεν ξεκολλανε με τιποτα αλλα οχι και ετσι.... .
|
|
||||
|
||||
Tι λαθρεπιβατες?
Τα αυγα που δεν ξεκολλανε ειναι απο zebra nerite και αυτα δεν θεωρουνται λαθρεπιβατες.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο λαθρεπιβατες εχω 2 ειδων. Δεν εχω και φωτογραφικη να βγαλω φωτο ωστε να βοηθησω. Πως αλλιως μπορω να σου τα περιγραψω? |
|
||||
|
||||
Tα αυγα απο ζebra nerite ειναι τα ασπρα στο τζαμι
|
||||
|
||||
Aνεβαζω φωτο σε 2 λεπτα απο τα σαλιγκαρια που εχω να δεις. Παντως ειχα και τετοια αυγα, ασπρα δηλαδη σε ξυλα, φυτα, πετρα δεν θυμαμαι σε τζαμι αν ειχα. Ανεβαζω φωτο με τα 2 ειδη απο σαλιγκαρια που εχω να δουμε. Αυτα που αφαιρεσα ηταν πολλα μαζι σε κατι σαν βλεννα μεσα, δεν ξερω πως να το πω, πολυ ελαστικο που το επιασα με την τσιμπιδα και το τραβηξα και δεν ξεκολλαγε με τιποτα. Δυστυχως δεν βλεπω αλλου τετοια σαν αυτα που εβγαλα να σας ανεβασω. Ισως να εχουν μηνει μερικα παω να δω.
Σε ευχαριστω. Edit: Βρηκα και αλλα αυγα, ανεβαζω φωτο... ------------------------- http://imageshack.us/g/148/p1020659e.jpg/ Kαταλαθος δεν τις ανεβασα με το account μου στο image shack, ξεκινησα το upload και δεν μπηκαν στα αλμπουμ μου. Εμφανιζονται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 06-07-11 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Φαινονται.
Εχεις σαλιγκαρια Gyraulus acronicus και Physa acuta. Απο τα πρωτα δεν βλεπεις αυγα, απο τα δευτερα θα δεις κατι γλειωδη σακουλακια με τα αυγα μεσα, οπως και βλεπω οτι εχεις. Αυτα δεν ξεκολλανε δυσκολα. Αν νομιζεις οτι ειναι δυσκολο να ξεκολλησεις αυγα απο Physa, να μη σου πω για τα αυγα των zebra οτι θελεις καλεμι και σφυρι.
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |