|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι κρίμα το πορτοφόλι σου με το στρες κοατ. Πάρε το πράιμ όταν τελειώσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, το εχω υπ'οψην για το πριμε. Απλα με αυτο τωρα ποσες ωρες θελει για να ειναι ετοιμο το νερο? Απο τις 8 εχω το νερο με αντιχλωριο μεσα στο βαρελι και ρωταω μηπως ειναι και τωρα ετοιμο να κανω μια αλλαγη νερου. Βεβαια πηρα αυτο της api τοτε γιατι ειδα οτι περιεχει aloe που ειναι καλη για τη βλενα των ψαριων καθως και στη θεραπεία και αναδημιουργία των κατεστραμένων ιστών των ψαριών...λενε ακομα πως δεν καταπολεμει μονο το χλωριο αλλα και τη χλωραμινη. Δεν ξερω αν τα κανει και το πριμε αν και βεβαια ειναι και εκεινο πολυ καλο προιον και συμφερει οικονομικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν υπαρχει χλωραμινη στο νερο. ο Σπυρος δελτα ελαβε αυτη την απαντηση απο τη ΔΕΥΑ
Για το ποσο γρηγορα δεσμευει το χλωριο κοιτα στη σελιδα του κατασκευαστη εαν λεει τιποτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αφηνουμε για να ερθει σε θερμοκρασια χωρου και να φυγουν οτι αερια εχει μεσα αλλα να εξατμιστει και το χλωριο. Αλλοι βαζουνε προετοιμασμενο νερο και χωρις καθολου αντιχλωριο πριν την αλλαγη. Αλλοι βαζουν και αντιχλωριο αφου ετσι προφυλασονται απο τυχων τοξικα στο νερο και βαρεα μεταλλα, ενω τα περισσοτερα αντιχλωρια εχουν ουσιες με ευεγερτικη δραση και στην μεμβρανη του ψαριου. Αν θελεις να προετοιμασεις νερο πιο γρηγορα, βαλε μια δυνατη αεραντλια (να φυγουν τα αερια) και αστη να δουλεψει στο δοχειο για λιγες ωρες (4-5) χωρις να εχει σκεπασμα. Ετσι ![]() Τα κανει και αυτα και αλλα πολλα
|
||||
|
||||
![]()
Aρα η επομενη αγορα αντιχλωριου θα ειναι το prime, που ειναι και πολυ οικονομικοτερο οπως λετε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ μου ... εγώ σου προτείνω το Aqua safe και χάπια για την καρδιά ... και μόνο που διάβασα το θέμα σου .. νόμιζα ότι θα το πάθεις όπου νά'ναι!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο τι λες να μου'ρθει το καρδιακο? |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι τι θα τραβήξεις αν σου τύχει ... παιδί!!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |