|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ταίσεις με αρτέμια θα είναι πιο γρήγορη η ανάπτυξη. Παίζει ρόλο και η θερμοκρασία του νερού (μεγαλύτερη σημαίνει ταχύτερη ανάπτυξη). Θέλουν σίγουρα πάνω από 3-4 μήνες για να αναπτυχθούν πλήρως. Εγώ θα ξεκίναγα με αρτέμια για τουλάχιστον 2 βδομάδες - 1 μήνα και μετα θα πέρναγα σε θρυμματιμένη τροφή. Καλή συνέχεια, περιμένουμε και άλλες φώτος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κατι ακομα που θα ηθελα να μαθω πιο πολυ πληροφοριακα παρα για να το κανω. Ενας ας πουμε που εχει αυγα σε ενα ενυδρειο του και τα παιρνει και τα βαζει σε αλλο ωστε να μεγαλωσουν, πρεπει στο αλλο που θα τα μεταφερει να ειναι στρωμενο ή θα στρωνεται σιγα σιγα με τα ψαρια που θα μεγαλωνουν? Εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων που θα μπορουσα να τα μεταφερω, βεβαια ειναι ακατορθωτο να μεταφερθουν ολα σε εκεινο (να τα παρω ολα δηλαδη, καποια θα ξεφυγουν κλπ,) αλλα λεμε τωρα. Εκεινο δεν εχει φως και ειναι και αστρωτο. ------------------------- Λοιπον? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 20-06-11 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις μπολι απο το στρωμμενο φιλτρο και ειναι ενταξει!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τροφη σκονη σου εγραψα σαν λυση αναγκης για να ταισεις κατι μεχρι να εκκολαφθει η αρτεμια.
|
||||
|
||||
![]()
Oι γονοι ειναι πανω απο 50 και σημερα πηγα και πηρα τροφη. Πηρα 3 φακελακια artemia mix της sera και μια τροφη σε πουδρα για γονους την tetramin baby της tetra. Ταισα μολις με αυτην της Tetra και ολα μια χαρα. Τρωνε. Αντε να δω τωρα πως θα φτιαξω την αρτεμια. Εχω αεραντλια που καθεται οποτε απλα θελω να δω πως γινεται για να την φτιαξω. Απο οτι καταλαβα ειναι για μια μερα το καθε φακελακι, ετσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βέβαια!!! Το ενα φακελακι αρκει αρκετα. Εχω να κανω καιρο αλλα βγαζει πολλα ταϊσματα το καθένα.
|
||||
|
||||
![]()
Α, ναι? Στο πετσοπ μου ειπε οτι ειναι για μια μερα και το φακελακι λεει one day share.
|
|
|||
|
|||
![]()
ισως για γέννες που είναι εκατονταδες τα μωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως. Δεν εχω εμπειρια, θα δειξει ποσο κραταει. Εγω εχω πανω απο 50 γονους. Τωρα ποσοι ακριβως δεν μπορω να δω...
![]() Εβγαλα και 3 φωτογραφιες και ακομα ενα βιντεο. Για να τα δειτε καλυτερα, επιλεξτε αναλυση στο youtube 720p. http://www.youtube.com/watch?v=9EHE_E-5D8s ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |