|
||||
|
||||
![]()
Καλα αυτό κατάλαβες; ^^
Εγω δεν ειμαι υπερ του υποστρώματος αν δεν πας για σοβαρό φυτεμα. Μπορει να παρει ενα κουτακι ταμπλετες καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο θα δώσει για χαλίκι, εγω δινω ~6¤ για καμια 20αρια κιλα! Να σου πώ: Vallisneria Egeria densa Cryptocorine Anubia Hydrocotyle leucocephala Pistia Ceratophylum Hygrophila ((difformis polysperma κτλπ) Microsorum Pteropus moss και αλλα πολλα δεν χρειάζονται καθόλου λιπασμα. Σε εμενα ολα πανε πολύ καλα και δεν χρησιμοποιώ λιπάσματα. Επισης και οι εχινώδοροι, με μια τεμπλετιτσα ειναι πολύ καλα. Με τα παραπάνω γεμιζεις ανετα ενα 200αρι χωρίς πολλα επαναλαμβανομενα φυτά!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλίκι θάλασσας σαν υπόστρωμα για φυτα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-08-12 23:40 |
Χρειάζεται η όχι υπόστρωμα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-07-10 14:56 |
¶μμος πάνω από χαλίκι | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-08-07 09:36 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |