|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα, θα προσφερει στα φυτά ενα δυνατό ξεκίνημα. Οταν ωριμάσει ο βυθός (μετα απο αρκετό καιρό δηλαδη) δεν θα χρειαζονται και ιδιαιτερο λίπασμα. Εκτός αυτου, τα φυτα μετριαζουν την ανάπτυξή τους αναλογα με τα θρεπτικά συστατικά που έχουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και επειδή δεν μιλάμε για δύσκολα φυτά και βολεύει και το μέγεθος(και η τιμή) λέω να της πω να πάρει το Manando της JBL... Νομίζω ότι είναι καλό για αρχή... Έτσι κι αλλιώς για να πάρει χαλίκι θα δώσει κάποια λεφτά... Γιατί να μην δώσει λίγα παραπάνω για υπόστρωμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αυτό κατάλαβες; ^^
Εγω δεν ειμαι υπερ του υποστρώματος αν δεν πας για σοβαρό φυτεμα. Μπορει να παρει ενα κουτακι ταμπλετες καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο θα δώσει για χαλίκι, εγω δινω ~6¤ για καμια 20αρια κιλα! Να σου πώ: Vallisneria Egeria densa Cryptocorine Anubia Hydrocotyle leucocephala Pistia Ceratophylum Hygrophila ((difformis polysperma κτλπ) Microsorum Pteropus moss και αλλα πολλα δεν χρειάζονται καθόλου λιπασμα. Σε εμενα ολα πανε πολύ καλα και δεν χρησιμοποιώ λιπάσματα. Επισης και οι εχινώδοροι, με μια τεμπλετιτσα ειναι πολύ καλα. Με τα παραπάνω γεμιζεις ανετα ενα 200αρι χωρίς πολλα επαναλαμβανομενα φυτά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρει κανείς να μου πει τιμή από Ελλάδα για το Manado τα 3 λίτρα; στο aquaristikshop το έχει 5,75 γι'αυτό λέω ότι είναι αρκετά φτηνό από τη στιγμή που δεν θέλει πολύ ποσότητα... παίζει να είναι μικρή η διαφορά αν το πάρει σε σχέση με απλό χαλίκι και τις ταμπλέτες... |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι όπως το θέτεις, ναι, όντως. Ρωτα στα μεγάλα πετ, γιατί ιντερνετικώς δεν το έχω δει εγώ προσωπικα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και νομίζω όταν σε λίγους μήνες πες ότι αποφασίζει να βάλει γρασίδι ας πούμε, θα είναι πιο εύκολο... Τέλος πάντων, θα ρωτήσω τιμή να ξέρουμε τι λέμε για να κάνουμε σωστή σύγκριση... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε το Manado.
![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλίκι θάλασσας σαν υπόστρωμα για φυτα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-08-12 23:40 |
Χρειάζεται η όχι υπόστρωμα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-07-10 14:56 |
¶μμος πάνω από χαλίκι | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-08-07 09:36 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |