|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, μονοκατοικία είμαστε, αλλά εμείς είμαστε στον πάνω όροφο..........
![]() Ξέρω τι σκέφτεσαι................ ![]() ![]() ![]() Το μπάνιο που μπορεί να κάνουν οι από κάτω........... ![]() ![]() ![]() Αλλά θα τοποθετηθεί κάτω ακριβώς από το κεντρικό δοκάρι του σπιτιου, και θα εφάπτεται σε φορέα τοίχο. Δεν φαντάζομαι ότι θα μπορουσε να έχει πρόβλημα.......... ![]() Βέβαια, πριν ξεκινησουμε (αν με το καλό έχουμε τα φράγκα περισσευουμενα) όλο και κάποιος μηχανικός θα το τσεκάρει......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα σκεφτηκες αυτο που σκέφτηκα!!
![]() ![]() Ναι ρε φιλε γιατι εχω παθει πλακα με αυτα που ακουω τελευταια...Η νυφη μου δουλευει σε τεχνικο γραφειο και την ειπα να ρωτησει το πολ. μηχανικό ποσο βασταει το τετραγωνικο και μου ειπε 180κ...Τι να πω!!! Αφου εισαι πανω σε δοκαρι ομως εισαι μια χαρα πιστευω! Με το καλο φιλαρακι να δεις το θηριο!!! Οι διαστασεις που θελεις ειναι κατι περισσοτερο απο "ταβλα"!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ρε Γιώργη η ρημάδα η Πειραιώς, δεν έχει ολοκληρώσει τους ελέγχους και την εκταμίευση προς τις εταιρείες που επιχορηγουνται ώστε να τα βάλουμε τα δικά μας φράγκα στις τσέπες μας και να φτιάξουμε κανένα μικρό ενυδρειάκι......
![]() Γιάννη μου και εγώ πιστευω ότι καθώς είναι κάτω από δοκάρι και εφαπτόμενο σε φορέα τοίχο, δε νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλμα...... αλλά φαντάζομαι αυτό θα το δουμε..... ![]() ![]() ![]() Λες να βρεθεί ο παππους μου από κάτω αγκαλιά με τίποτα δίσκους;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράδειγμα προς αποφυγή | mpoumpoula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 30-01-11 16:35 |
Παράδειγμα υβριδισμού | Κλεόβουλος | Malawi | 5 | 27-01-11 09:35 |
Sump απο PP ή PE??? | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-12-10 18:56 |
Παράδειγμα προς αποφυγή με CO2 DIY | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-06 18:31 |