|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο αλλα και πιο ευκολο στη συντηρηση, στις αλλαγες νερου, στο οτι ο εξοπλισμος ολος ειναι εκει ... και φυσικα πιο οικονομικο σε υλοποιηση!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βάζεις/βγάζεις πχ. τύρφες, άνθρακα, μεταφέρεις υλικά, καθαρίζεις, κάνεις τις αλλαγές σου χωρίς να ενοχλήσεις τα ψάρια κλπ. Αν και δεν έχω είμαι υπέρ του sump.
|
||||
|
||||
![]()
+1 στο sump
|
||||
|
||||
![]()
Sump φυσικα, μεγαλη ευκολια, αλλιως δυο 2080 !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
+1 στο σαμπ, διοτι το ρευμα που θα καις, θα ειναι περιπου το ίδιο, και θα εχεις χωρο για πολυυυυυυυυ περισσότερο υλικό.
ΕΠισης, δεν ξερω ποση ροη θελεις στο ενυδρείο σου, αλλα εγω, για να μην ειχα τεραστια αντλία στο σαμπ που να κάει τα εντερα της, θα εβαζα μια για να εχεις ικανοποιοητικη φιλτρανση π.χ. 2000-3000 λιτρα την ώρα, και εναν κυκλοφορητη στο ενυδρείο, να γυρναει το νερο επάνω...
|
||||
|
||||
![]()
sump Σωτηρη νομιζω θα ειναι η καλυτερη λυση μακροπροθεσμα......
Μεγαλυτερη ευκολια...... Οσο για τις διαστασεις μαλλον μικρο μου φαινεται....Αν ειναι να κανεις κατι καντο σωστο....... ![]() 2,5 τουλαχιστον με πλατος και υψος απο 80εκ...... Με το βαρος μην φοβασαι....το μπετον ειναι φιλοτιμο...... ![]() Και φυσικα δεν ισχυει το 180 κιλα/μ2...... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη Λιάκο λες να μην πάρω το έτοιμο 2.20, αλλά να κολλησουμε το 2.50 που σκεφτόμασταν αρχικά ε;;;;;;;;
Βλέπεις, η αληθεια είναι, πως ναι μεν είναι ευκολία μεγάλη αυτό που είναι έτοιμο (και πολυ οικονομικότερο), αλλά ρε γαμώτο μου όσο το σκέφτομαι, άλλο να είναι το ενυδρείο 1072 λίτρα, και άλλο 1.600 που σκέφτομαι εγώ.......... ![]() ![]() ![]() Και μια που λες ότι το μπετόν αντέχει................. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το συζητας καθολου Σωτηρη..... Και εγω χτυπαω το κεφαλι μου τωρα..... Προτιμησα την ευκολη λυση και πηρα το 2μετρο ενώ θα μπορουσα να το κανω οπως ακριβως ηθελα.....
Ο "παππους" (Μανωλης) παρελαβε προχτες ενα diy απο Αθηνα με σαμπ......¶λλο πραμα....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παράδειγμα προς αποφυγή | mpoumpoula | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 30-01-11 16:35 |
Παράδειγμα υβριδισμού | Κλεόβουλος | Malawi | 5 | 27-01-11 09:35 |
Sump απο PP ή PE??? | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-12-10 18:56 |
Παράδειγμα προς αποφυγή με CO2 DIY | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-06 18:31 |