|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(συνυπολογίζω και την αγορά υλικών) σήμερα, που θα τα δώσει σε ρεύμα μακροχρόνια και έχει ένα φίλτρο που θα καλύψει άνετα και διπλάσιο ενυδρείο στο μέλλον, ενώ το ecco όχι. Και με spraybar, που ο Κινέζος το έχει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι η συγκριση δυο φιλτρων ειναι καθαρα μια υποκειμενικη υποθεση.Ο καθε ενας απο μας σιγουρα βαζει και αλλα δεδομενα που εχουν να κανουν με το τι ειδος ενυδρειου εχει και τι χρηση θα κανει στο φιλτρο του.
Θεωρω δηλαδη οτι αν θελεις ενα φιλτρο γεματο με βιολογικο που θα το ανοιγεις μια στο τοσο και θα του εχεις εμπιστοσυνη, τοτε ενα 2217 ειναι οτι πρεπει.Αν ομως εχεις σκοπο να το ανοιγεις ποιο συχνα τοτε ενα fluval ή ενα sun sun θα σε βολεψει περισσοτερο!!
|
|||
|
|||
![]()
αν εξαιρεσουμε την σειρα 22-- της eheim, ολα τα αλλα φιλτρα δεν μπορουν να δουλεψουν σωστα χωρις καλαθια, γιατι τοτε το νερο δεν περναει υποχρεωτικα απο ολα τα υλικα, λογο θεσης σωληνων. για το θεμα φιλτρου πιστευω οτι μεγαλο ρολο παιζει και η αισθητικη. ολες οι εταιριες εχουν ευχαριστημενους και δυσαρεστημενους χρηστες φιλτρων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αυτο εδω για περιπου 14 χρονια και δεν λεει να χαλασει......
http://www.aquarium-products.co.uk/H...ium_Filter.htm
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ηταν αυτα τα (18+18 ) 36W θα ηταν πολυ καλη προταση για μεγαλα ενυδρεια κατα την αποψη μου.
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ολα τα φορουμ το ιδιο ερωτημα: To be Chinese or not to be. Μας εχουν ανακατεψει για τα καλα οι Κινεζοι.
Θυμαμαι τη δεκαετια του 70, O "ορος" Made in Japan ειχε την ιδια αξια με το σημερινο Made in China. To ιδιο ισχυει και για το Made in Korea της δεκαετιας του 90. Εγω προσωπικα οδηγω Subaru, για το τμημα πωλησεων εχω διαλεξει Hyundai. Εχω καποια Eheim στην αποθηκη απο το 1996, τους εριξα μια ματια και με μια φλαντζα ακομη δουλευουν. Αθανατα. Για νεο φιλτρο πηρα JBL, Γερμανικο με 4 χρονια εγγυηση και 80 Ευρω λιγοτερα. Επειδη εχω ξυλινα πατωματα στο σπιτι μου, τα κινεζικα φιλτρα λεω να τ'αφησω ακομη για μια 10ετια να ωριμασουν. Σημεια των καιρων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Για πειτε μερικες γνωμες...... | imichal | Malawi | 23 | 08-09-08 00:55 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |