|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον φιλε στο καταστημα που ψωνιζεις σε κοροιδευουν eheim στη σειρα ecco και pro ειναι με τα παντα κομπλε για ξανακοιτα καλα μη σου τα πουλανε ξεχωριστα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παραδειγμα εδω που δεiχνει ολα τα εξαρτηματα του δεν βλεπω πουθενα spraybar ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχεις δικιο αυτο δεν εχει spray bar
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να το βεβαιώσω ότι κανένα ecco pro δεν έχει από την μαμά του spray bar. Πωλείτε ξεχωριστά και είναι και λίγο αλμυρούτσικη η τιμή του.
Όσο για το fluval, πρόσφατα πήρα το 305, δεν είναι καθόλου άβολη η θέση των υλικών (ίσα - ίσα που έχει και καλύτερη εκμετάλευση του χώρου), χωράει 1 λίτρο παραπάνω υλικό, είναι απολύτως αθόρυβο, έχει τουλάχιστον δύο φορές καλύτερη κυκλοφορία νερού και λόγω σχήματος μπορεί να μπει και να βολευτεί σε στενούς χώρους μέσα στο έπιπλο. Η ποιότητα κατασκευής είναι εφάμιλη με του eheim (εχω το ecco pro 300) και τέλος πoιος είπε ότι δεν έχει spray bar? http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=f...ray+bar&_rdc=1
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω ψηφιζω FLUVAL.εχω το 405 και ειμουν σε διλλημα πριν κανα 2μηνο.τελικα αποφασισα και το πηρα και δεν το'χω μετανοιωσει βεβαια.αν και εσενα θα σε βολευε το 105 "για δες εδω "!!!!!"το spray bar δεν ειναι απαραιτητα καποιο προτερημα,ειναι θεμα γουστου"!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα βοηθάει πολύ στην ψύξη του ενυδρείου σε συνεργασία με κάποια φουρφούρια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πως γίνεται και αλλοι έχουν θορυβο στα φλουβαλ και αλλοι όχι ;
Ο μόνος λόγος που δεν θα έπερνα φλουβαλ είναι για την παραπάνω καταναλωση και αυτόν τον θορυβο που ακουω απο πολλους ! kesanis αποτι εχω καταλάβει για το spray bar μιλουσαν για τα eihem εαν ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην συσκευασία. Οχι εαν γενικά υπάρχει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πειτε γνωμες | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-02-10 16:49 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Για πειτε μερικες γνωμες...... | imichal | Malawi | 23 | 08-09-08 00:55 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |