Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Δεν ειναι τιποτα απιστευτο και δεν αναιρουμε τιποτα.
Οι αλλαγες νερου και η δυσκολια στρωσιματος με βακτηρια εμποριου ειναι στανταρ θεματα για τους νεους χομπιστες.
Δεν ειναι ομως και αδυνατο ή απιστευτο να λειτουργουν και αλλιως τα πραγματα, ιδιως σε χερια εμπειρων χομπιστων ή νεων που δεν κανουν λαθη.
Ηθελα απλα να μη διαιωνιζεις με απολυτο τροπο, αποψεις οπως "δεν ζουν βακτηρια χωρις οξυγονο και ρυπους" ή "δεν μπορει να λειτουργησει ενα ενυδρειο χωρις συχνες αλλαγες νερου", επειδη .... ετσι μας ειπαν (για το καλο μας οσο ειμαστε απειροι).
Ας το συζητησουμε τουλαχιστον, ας ψαξουμε να διαβασουμε εγκυρα επιστημονικα αρθρα και αναφορες πειραματων και εμπειριων.
|
αυτοι που μας τα ειπαν ειναι αυτοι που εχουν μια αλφα εμπειρια στο χομπι και μετρανε κατι χρονια απροβληματιστης κατοχης ενυδρειων,οπως κι εσυ.

Επισης νομοζω πως πειραματα σε βαρος ζωντανων δεν ειναι σωστο να γινονται