|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τα άρρωστα ψάρια, στα πρότυπα των βασιλέων των Βικινγκ, (αμα εχω χρόνο) κανω μια πυρά κ τα αποτεφρώνω!
![]() Ενα σκιουρο τον είχα θαψει κ μετά τον ξεθαψα κ έχω το κρανίο! ![]() Τον σκύλο μας που πεθανε περυσι τον θαψαμε σε ενα κτημα μας κ φυτέψαμε κ δύο κυπαρρίσια εκατέρωθεν... ![]() Χαλασμένα φυτα στον καδο κατευθείαν!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν είναι το ίδιο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το σκεφτομουν χτες το μεσημερι σε μια στιγμη που καθομαι μια ωρα και θα παω στην δουλεια μετα και σκεφτομαι οτι πιο μαυρο υπαρχει....
![]() σκεφτομουν λοιπον αν πεθανει ο σκυλος μου ειναι 6 χρονων ακομα τι θα τον κανω... και κατεληξα οτι θα τον θαψω σε καποιο παρκο δασος κτλ.... παντως οταν χανεις ζωακι ειναι σαν να χανεις μελος της οικογενειας σου... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ξαναχασει σκυλο απο γεραματα και αυτος που εχω τωρα ειναι στα 14 του (αλλα μια χαρα ο καλοπερασακιας).Το καλυτερο πιστευω (ειδικα αν ειναι μεγαλοσωμο το ζωντανο) ειναι να πας σε καποιο κοντινο δασακι και σε καποιο απομερο μερος να το θαψεις.
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το πολυαγαπημένο σου ζωάκι πεθάνει, εννοείται ότι θα το θάψεις. Θεωρώ το αρχικό ερώτημα δηλαδή εντελώς άστοχο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα συμφωνήσω με χίλια |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ε ε ε ερχεται | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 16-03-11 10:12 |
Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( | flying_guardian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 67 | 14-05-08 21:00 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |