|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Θα μου επις Φεβρουάριος μήνας και αυτός ο τρελός σκέφτεται το καλοκαίρι; Εδω όλη η Ελλάδα παγώνει!! Έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά έχει αρχίσει να με αγχώνει το γεγονός της εξάτμησης, μιας και το καλοκαίρι λόγω δουλειάς λείπω πάρα πολλές μέρες από το σπίτι! Καλά τα ανεμηστηράκια, καλά τα ανοιχτά καπάκια με τον ανεμηστήρα δωματίου να χτυπάει εκεί! Αλλά δεν θέλω με τίποτα να γυρίσω σπίτι μετά από 20-30 μέρες ακι αντι για ενυδρείο να αντικρήσω την έριμο Σαχάρα! Μιας και δεν έχω την δυνατότητα για σύστημα αναπλήρωσης με αντίστροφη όσμωση κτλ κτλ. Γι' αυτό σκέφτηκα να κάνω πατέντα. Και εδώ θα ήθελα τις απόψεις σας, σεβόμενος πάντα την εμπειρία σας! Σκέφτηκα λοιπόν να βρώ κάτι σε "ψυγείο αυτοκινήτου/μηχανής" και να βάλω τα ανεμηστηράκια να χτυπάνε εκέι πάνω για να ψύχεται το νερο! Όσον αφορά την κυκλοφορία του νερού, προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω σωληνώσεις μικρής διατομής (αεραντλίας) ώστε να περνάει αργά το νερό μέσα από το ψυγείο και να ψύχεται όσο το δυνατόν περισσότερο! Και για να μην μπλέκω με αντλίες για να δημιουργώ την ροή αυτή, σκέφτηκα απλά οι δύο σωλήνες (είσοδος-έξοδος) του ψυγείου να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα μέσα στο tank. Η είσοδος του ψυγείου στον πυθμένα και η έξοδος στην επιφάνεια και μάλιστα κοντά στην έξοδο του φίλτρου. Κατανοητό φαντάζομαι το γιατί! Λοιπόν τι λέτε; Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσω; Περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας!!!! ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Τι επιπτωσεις εχει το πουρι που ξυνεται απο το τζαμι? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-09-03 10:50 |