|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη.Να ρωτησω κατι που μπορω να βρω ριζες σαν αυτες που εχεις στις φωτο?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ.
Αδερφέ γύρισα μπόλικα καταστήματα για να δω τι υπήρχε............ το μοναδικό που είχε τέτοιου είδους ρίζες, ήταν το discus in, www.discus.gr/ Όταν πήρα αυτές τις δύο, υπήρχες άλλες 3-4 στο μαγαζί. Ούτε στο pet city, ούτε zoo planet, ούτε σε κάτι άλλα τοπικά ενυδρειακά μαγαζιά στα οποία κοίταξα βρήκα κάτι......... Σε κάποια από αυτά, μου είπαν ότι δεν υπήρχαν άλλες ρίζες "κεντρικά" με ότι αυτό μπορείς να φανταστείς ότι σημαίνει, και ότι θα πρέπει να περιμένω την επόμενη εισαγωγή......... |
|
||||
|
||||
![]()
αντε και συντομα να το δουμε γεματο ζωντανια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την πληροφορια!
|
||||
|
||||
![]()
Αν και αισθάνομαι ότι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, θα το πω και ας πέσει χάμω που λένε............
Χθες το βράδυ, έγινε το απίστευτο.......... Λόγω καθαρά δικής μου λαλακίας, το ενυδρείο έπαθε τεράστια ζημιά.......... Βλέπετε το ξύλο στο οποίο ακούμπαγε το ενυδρείο είχε σκευρώσει και εγώ δεν το τσέκαρα........ με αποτέλεσμα όταν χθες γέμισα το ενυδρείο με νερό, μετά από κάποιες ώρες, η πίεση έκανε τον πάτο να σπάσει και τα νερά να χυθούν στο σαλόνι......... ευτυχώς τουλάχιστον που ήμουν σπίτι όταν έγινε και πρόλαβα να βγάλω το νερό με κουβάδες και να μην πάθουν ζημιά τα πατώματα.......... Κάποια στιγμή βέβαια, ήμασταν για γέλια, καθώς η γυναίκα μου έλεγε "ευτυχώς που δεν έγινε το βράδυ αφού είχαμε πάει για ύπνο γιατί όλο το νερό θα ήταν στα πατώματα και τους καναπέδες", ενώ εγώ έλεγα "ευτυχώς που έγινε τώρα και όχι αφού είχαν έρθει οι δίσκοι γιατί θα τους έβρισκα στο πάτωμα κόκκαλο και δεν θα μου το συγχωρούσα ποτέ"........ Ο καθένας με την τρέλλα του................... ΟΜΩΣ............ Σήμερα το πρωί, πήγα όπως είχαμε κανονίσει στα γραφεία του συλλόγου όπου πηγαίνουμε τις τελευταίες εβδομάδες για να μαζέψουμε τα πράγματα. Εκεί ήταν ο Δημήτρης (dimitris21), ο Γιώργος (Giorgos) και άλλα παιδιά. Τους είπα τι είχες συμβεί, τους έδειξα και το ενυδρείο το οποίο είχα πάρει μαζί μου για να μου πουν την γνώμη τους ως προς το κατά πόσο θα ήταν δυνατόν να κολληθεί ο πάτος, ή θα έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρος. Αποτέλεσμα;;;;;;;;;;; Μόλις φύγαμε από τα γραφεία, ο Γιώργος με πήγε στο κατάστημα από το οποίο παίρνει αυτός τα τζάμια για τα ενυδρεία του και τελικώς καταφέραμε να πάρουμε ένα καινούργιο τζάμι στις διαστάσεις του πάτου του ενυδρείου και ρονταρισμένο, το οποίο το πήραμε επί τόπου και μέσα σε μισή ώρα, και στο καπάκι, ο Δημήτρης ήρθε σπίτι μου και καθώς εγώ ετοίμαζα φαγητό για να καταψύξουμε για τους δίσκους μας, ο Δημήτρης έβγαλε το πλαίσο της βάσης, έβγαλε τα υπολείμματα του τζαμιού του πάτου του ενυδρείου, έξυσε τις παλιές συλικόνες, καθάρισε τα υπόλοιπα τζάμια με ασετόν και κόλλησε τον καινούργιο πάτο και την βάση. Το ενυδρείο αυτή την στιγμή στεγνώνει στην βεράντα του σπιτιού μου........ Λιγότερο από 12 ώρες αφού είχε σπάσει................ Φτάνει άραγε ένα ευχαριστώ;;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....... ΠΑΙΔΕΣ................ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sotiris7 : 05-02-11 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαζο δε κοιμηθηκες το βραδυ απο την αγωνια σου!!! Στο ειπα ολα θα πανε καλα!!!
![]() ![]() ![]() Μπραβο Δημητρη και Γιωργο!!!!
Ειναι πολυ σημαντικη η αλληλοβοηθεια μεταξυ μας!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχα σκάσει ρε συ Γιώργη από τη στεναχώρια μου............
![]() Τέλος πάντων....... τέλος καλό, όλα καλά........... ![]() Να είναι καλά τα παιδιά σήμερα, και ειδικά ο Μήτσος, ο οποίος έκανε Ε-ΚΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ δουλειά με το σπασμένο ενυδρείο......... ![]() Πραγματικά είναι σαν καινούργιο......... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια.
Ο Μητσος ειναι πρωτης ταξης μαστορι! Σωτηρη, χαιρομαι που σε λιγες μερες θα εχεις που να βαλεις τα δισκακια σου! ΥΓ. Πιστευω να εκανες καλη δουλεια με τη τροφη, ετσι; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |