|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν ειναι τιποτα......
εγω ειχα φτασει να εχω ταυτοχρονα 7..... Καθε φορα που γυρνουσε η γυναικα μου απο καποιο "σεμιναριο" δουλειας εβρισκε και ενα παραπανω στο σπιτι..... Μεσα σε 2 χρονια ειχα αγορασει 2 ριο 400, 1 ριο 300, 1 ριο 240, 2 ριο 180, 4 ριο 120, 1 Lido, 4-5 record καθε μεγεθους (λες και ηταν ηλιοσποροι ενα πραμα) και 6 30αρια για μονομαχους γαριδες κτλ..... ....................................... ....................................... ....................................... ....................................... ............και μετα ηρθε η ΔΕΗ...... ![]() και εμεινα μονο με 5....... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να της πεις άμα δεν θέλει τα ενυδρεία, να μην πηγαίνει σε σεμινάρια........
![]() ![]() ![]() ΛΟΙΠΟΝ............... Να και οι πρώτες χαζοφωτογραφίες............ Στο βάθος σε κάποιες, φαίνεται και ο δράστης του............ "ωραία μπαμπά, έφερες και μίνι ενυδρείο".......... Πάνω στο ενυδρείο (δεν θα μείνουν εκεί μην ανησυχείτε) μπορείτε να δείτε τις δύο ρίζες που μόλις πήρα για το ενυδρείο αυτό.......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |