|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι λες καλέ θες νάχουμε αυτοκτονίες ,ασε που τωρα γέμισε και το διπλανό ντουλάπι ,και περιμένω και νέες παραλαβες απο petcumulus ,e-bay,paco. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν τραβήξω καινούργια θα την βάλω το υπόσχομαι.Αυτήν που ειδαν τα παιδια πρέπει να την έχω σβήσει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες τραβας και τωρα μια! ![]() Αυτα ειναι απο τις πιο ωραιες φασεις αυτου του χομπυ νομιζω...ο εξοπλησμος, ο χωρος συντηρησης, γενικως ολη τεχνολογικοηλεκτρολογικοηλεκτρονικη υποστηριξη, ζουμια, μπουκαλακια...κτλπ κτλπ... ![]() ![]() Ψωφαω να βλεπω τετοια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές οι λίγες φωτο απο εμένα γιατι τέλειώνει η μπαταρία και απο την φωτογραφική μηχανη αλλιως θα έβαζα καμμια 6-7 ακόμη με χαλίκια καμμια 60 κιλά ,πάνω απο 100κιλά πετρες και μια ντουλάπα με λάστιχα αποχες φίλτρα ,ξύλα ,αεραντλίες ,λάμπες φωτιστικά ,όσμωση κλπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο.........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α.. Σταύρο πολυ ωραία , λοιπόν να κάνω μια παραγγελία... 2 seachem flourish , 2 Prime .... Τί είναι όλα αυτά....δεν θα κλείσει η εταιρία ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να δωσω και εγω μερικες ....μου λειπουν βεβαια καποιες απο τα ενυδρεια στη δουλεια,τις λαμπες καβα που εχω πανω στη ντουλαπα των παιδιων και βεβαια την αποθηκη του παππου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργος οργανισμός στον βυθό | hitman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-04-10 02:53 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Περίεργος θάνατος Guppies | paschalis | Ζωοτόκα | 1 | 18-07-07 09:24 |
¶λγη είναι....? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-03-07 07:15 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |