Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων
1 Συνημμένο(α)
Λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι περίεργος να δώ πόσα πράγματα εχουν μαζευτεί, στα ντουλαπάκια σας για τα φυτεμένα... Ορίστε το δικό μου...
|
αααααααα εγω δεν εχω 1 ντουλαπακι :ρ
|
Γιάννη αριστερά που βλέπεις ειναι εκτυπωμένο το excel απο τις δοσολογίες που μου είχες δώσει....
Καλά ναι εσύ εχεις και τις μπουκάλες ... |
:) :)
σε βοηθαει το excel ??? μονο το Co2 να ηταν βαλε και A/O με booster/2 μεμβρανες/ 2χ130λ βαρελια/ αντλια για μεταφορα νερου απο βαρελι σε ενυδρειο/φιλτρο ψαλιδια αποχες τροφες φαρμακα τεστ ασε ασε αμα βρω χρονο θα βγαλω μια φωτο |
:D Γουστάρω!
Εγω δεν έχω τιποτα ιδιαίτερο οσο αφορα τα φυτα. Ενα flouris, 1 phosphorus και τις nutriballs της Dennerle. Το υπολοιπο ντουλάπι περιέχει... απο κροκέτες σκύλου, μέχρι λάμπες! :D Μετράει; |
Γίαννη τοσο καιρό με αυτό πάω... εκτός απο το σίσηρο στην συντηριτική δόση.. κάνει δουλεία νομίζω... Εχω αρχίσει να το εφαρμόζω και στο καινουριο ενυδρειο .. .σιγα σιγα...
|
ρε, εσυ εισαι ωραιος τα εχεις ολα στην σειρα:D
αμα δεις το δικο μου χωρο.... :smt120:smt120:smt120:smt120 |
ΣΤΑΥΡΟΟΟΟ!!!βαλε την φωτογραφια απο τα λιπασματα που φτανουν για 200στρεματα καλαμποκι:D:D:D(ξερεις αυτην που μας εδειξες στην αλεξ/πολη....)
|
|
Αυτα είναι .... Εσύ θέλεις οχι ντουλαπάκι... θες ένα δώμάτιο ... χεχε . Σωστός πάντως μπορώ να πώ οτι έχεις τα πάντα... :rolleyes:
|
Ωραια και τακτοποιημένα!Αν μπορείς βάλε μια ξυλινη κόντρα μεταξύ πάτου και πρώτου ραφιού γιατί έχει αρχίσει να κάνει κοιλία το ξυλο.
|
Παράθεση:
Τι λες καλέ θες νάχουμε αυτοκτονίες ,ασε που τωρα γέμισε και το διπλανό ντουλάπι ,και περιμένω και νέες παραλαβες απο petcumulus ,e-bay,paco. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αν θες τραβας και τωρα μια!:D Αυτα ειναι απο τις πιο ωραιες φασεις αυτου του χομπυ νομιζω...ο εξοπλησμος, ο χωρος συντηρησης, γενικως ολη τεχνολογικοηλεκτρολογικοηλεκτρονικη υποστηριξη, ζουμια, μπουκαλακια...κτλπ κτλπ...:rolleyes::D Ψωφαω να βλεπω τετοια!:smt050 |
Παράθεση:
|
6 Συνημμένο(α)
Αυτές οι λίγες φωτο απο εμένα γιατι τέλειώνει η μπαταρία και απο την φωτογραφική μηχανη αλλιως θα έβαζα καμμια 6-7 ακόμη με χαλίκια καμμια 60 κιλά ,πάνω απο 100κιλά πετρες και μια ντουλάπα με λάστιχα αποχες φίλτρα ,ξύλα ,αεραντλίες ,λάμπες φωτιστικά ,όσμωση κλπ.
|
Σταυρο.........:smt120:smt120:smt120:smt120 θα κανω μερες να συνελθω..
|
Α.. Σταύρο πολυ ωραία , λοιπόν να κάνω μια παραγγελία... 2 seachem flourish , 2 Prime .... Τί είναι όλα αυτά....δεν θα κλείσει η εταιρία ... :p
|
συλλογη τα κανεις:confused::confused::smt120:smt120:smt120:sm t120:smt120:smt120
|
Παράθεση:
|
19 Συνημμένο(α)
Αντε να δωσω και εγω μερικες ....μου λειπουν βεβαια καποιες απο τα ενυδρεια στη δουλεια,τις λαμπες καβα που εχω πανω στη ντουλαπα των παιδιων και βεβαια την αποθηκη του παππου :D
|
Καμμενοι.
Ετσι πρεπει να ειναι το σωστο ντουλαπι ενυδρειου :) http://www.aquatek.gr/rimages/albums...-imag0057b.jpg |
Παράθεση:
|
[QUOTE=delta66;538524]Καμμενοι.
Ετσι πρεπει να ειναι το σωστο ντουλαπι ενυδρειου :) http://www.aquatek.gr/rimages/albums...-imag0057b.jpg[/QUOT Μα αυτο το ενυδρείο δεν είναι φυτεμένο χαχαχαχα:grin:. |
Παράθεση:
|
Μα καλα τι ειναι ολα αυτα.......
Χονδρικης τα περνετε.....:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board