|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω σκεφτει να κανω ενα ενυδρειο γυρω στα 40 λιτρα αλλα θα ειναι γυρω στους πενηντα ποντους... θα το κανω ψηλο γιατι σκεφτομαι να βαλω στις δυο η τρεις γωνιες στην μεση περιπου του ενυδρειου απο δυο κομματια τζαμια στην καθεμια που θα ειναι σαν γαμα...αυτες θα χρησιμευουν σαν βασεις για ενα αλλο κομματι τζαμι που θα καθεται επανω σε αυτες το οποιο θα εχει και ενα χειλακι απο μπροστα για να μπει χωμα και γρασιδακι και καποια φυτα....θα ειναι σαν δευτερο διαζωμα για να καταλαβεις...πιστευω σαν σκεψη ειναι καλη και δεν την εχω δει απο καπου αλλου οποτε νιωθως υπερηφανος γι αυτην... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αλλιως θα το ξεκινουσα αυριο κιολας...λογικα απο εβδομαδα θα το βαλω μπρος...οταν το ετοιμασω ελα να το δεις αφου μενεις και κοντα ειναι πολυ καλο σαν σκεψη ![]() φυσικα αν εισαι ΑΕΚτζης εχεις και καφε γλυκο και ολα τα συναφη της καλης φιλοξενιας χαχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα παιρνω το ενυδρειο απο αγγελια του φορουμ ειναι 30 λίτρα
και απο δευτερα παω στον τζαμα για να μου φτιαξει την πατεντα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |