|
||||
|
||||
μονομαχος ξεκινημα
παιδια σκεφτομαι να φτιαξω ενα ενυδρειο για μονομαχο και θελω να ρωτησω αν τα 20 λιτρα ειναι καλα για εναν μονομαχο η ειναι λιγα???
επισης αν μπορω να βαλω μεσα φουλ φυτα η θα εχει καποιο προβλημα |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχω δει μονομαχοενυδρεια φουλ φυτεμενα πολυ ομορφα.. κανε ενα search εδω.. δεν θυμαμαι πιανου φιλου ηταν..
|
||||
|
||||
βαλε οσα περισσοτερα φυτα μπορεις, ξυλα.... και φυτα επιφανειας....(ελα να παρεις οποτε θες, εχω μπολικο πραγμα)
ενα φιλτρακι μικρο με μικρη κυκλοφορια ωστε να ειναι ηρεμα τα νερα... και αν θες παιρνεις και μονομαχο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δηλαδη αν ειναι 15 θα ειναι πολυ μικρο??? τωρα θα μου πεις για πεντε λιτρα κανεις ετσι??? πληροφοριακα ρωταω |
|
||||
|
||||
απλα θα πρεπει να εισαι πολυ τακτικος με τις ρουτινες σου... οσο πιο μικρο ειναι ενα ενυδριο θελει και περισσοτερη προσοχη!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οι ρουτινα ειναι ρουτινα και δεν αλλαζει... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χαχαχαχχα εχω εναν μονομαχο σε 87 λιτρα... εναν σε 25 τα μωρα σε 50... θα την παλεψει σε 15 λιτρα...
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι όσο λιγότερα είναι τα λίτρα τόσο πιο συχνές πρέπει να είναι και οι αλλαγές και οι έλεγχοι στις παραμέτρους γιατί οι μεταβολές στο χημεία του νερού σου θα είναι πολύ πιο γρήγορες. Και στους μονομάχους δεν αρέσουν οι μεταβολές...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τωρα αν ειναι 20λιτρο το ενυδρειο και η αλλαγη δεν ειναι τιποτα...τοσες ωρες τα χαζευουμε εγω προσωπικα δεν μου κανει κοπο..εκτος απο το διαστημα των διακοπων που μαλλον το αφηνεις με αυτοματη ταιστρα και χρονοδιακοπτη...αυτο ναι ειναι ενα προβλημα... |
|
||||
|
||||
Δεν είμαι σίγουρος... Και γω πριν 10 μέρες πήρα πρώτη φορά μονομάχο και τον έχω στα 17 λίτρα προσωρινά με σκοπό να του φτιάξω ένα 30 λίτρο. Όπως λες και εσύ είναι πολύ εύκολες οι αλλαγές και σκέφτομαι να τις κάνω κάθε τέσσερις μέρες. Θα δούμε τι θα σου πουν και οι έμπειροι...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
αν κανετε μια καθε 5 μερες, πιστευω θα ειναι καλα!
αλλα αυτο βεβαια το βλεπεις και στην πραξη... με μτρησεις για να εισαι σηγουρος! ------------------------- Παράθεση:
με το μεγαλο τι κανεις 15 μερες.... εκει ειναι.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 12-01-11 στις 14:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
????? αλλα οχι εσυ εισαι ολυμπιακος ασε μην του κανεις βασανηστηρια για να αλλαξει ομαδα ο μονομαχος μου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
η αληθεια ειναι οτι αεκ? που πας?
|
||||
|
||||
μακαρι να ηταν τοσο απλο...δηλαδη αν το αφησω δυο εβδομαδες χωρις αλλαγη δεν θα την βγαλει καθαρη ε?
|
|
||||
|
||||
Δεν θα πάθει τίποτα για 15 μέρες χωρίς αλλαγή νερού.. Απλά θα κάνεις μία πιο μεγάλη πριν φύγεις..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καπου υπηρχε ενα σαιτ που εβγαζε διαστασεις και ποσα λιτρα βγαινουν...αλλα δεν το βρισκω υπαρχει καποιος που να το ξερει γιατι εχω στον νου μου μια τρομερη κατασκευη |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τι αλλο θελετε... εμεις εδω ειμαστε!
|
||||
|
||||
νικολα μου ηρθε κατι πολυ δυνατο στο μυαλο μου για κατασκευη ενυδρειου που αν το κανω και γινεται βεβαια θα ειναι πολυ μπροστα...ετσι νομιζω τουλαχιστουν...
δεν ειναι αυτο το προγραμμα...ειναι ενα που βαζεις διαστασεις για ενυδρειο και σου βγαζει τα λιτρα του βλακειες λεω αυτο ειναι τελικα |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Kαλησπερα φιλε, εγω ειχα μονομαχο σε 20λιτρα με 2apple snail με κερατοφυλλο ανουμπιες φτερη αλλαγεσ νερου καθε μια βδομαδα με 10 μερες και ηταν κομπλε!!!!μπες στο προφιλ μου να το δεις αν θες να παρεις καμια ιδεα οχι οτι εχει τπτ το ιδιααιτερο!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχω σκεφτει να κανω ενα ενυδρειο γυρω στα 40 λιτρα αλλα θα ειναι γυρω στους πενηντα ποντους... θα το κανω ψηλο γιατι σκεφτομαι να βαλω στις δυο η τρεις γωνιες στην μεση περιπου του ενυδρειου απο δυο κομματια τζαμια στην καθεμια που θα ειναι σαν γαμα...αυτες θα χρησιμευουν σαν βασεις για ενα αλλο κομματι τζαμι που θα καθεται επανω σε αυτες το οποιο θα εχει και ενα χειλακι απο μπροστα για να μπει χωμα και γρασιδακι και καποια φυτα....θα ειναι σαν δευτερο διαζωμα για να καταλαβεις...πιστευω σαν σκεψη ειναι καλη και δεν την εχω δει απο καπου αλλου οποτε νιωθως υπερηφανος γι αυτην... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αλλιως θα το ξεκινουσα αυριο κιολας...λογικα απο εβδομαδα θα το βαλω μπρος...οταν το ετοιμασω ελα να το δεις αφου μενεις και κοντα ειναι πολυ καλο σαν σκεψη΄ φυσικα αν εισαι ΑΕΚτζης εχεις και καφε γλυκο και ολα τα συναφη της καλης φιλοξενιας χαχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα... |
|
||||
|
||||
σημερα παιρνω το ενυδρειο απο αγγελια του φορουμ ειναι 30 λίτρα
και απο δευτερα παω στον τζαμα για να μου φτιαξει την πατεντα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |