|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
update...
|
|
||||
|
||||
![]()
μου θυμιζει θηλυκο melanochromis johanni.
![]() αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι κιολας... τα πορτοκαλι "λαμπιντο" ειναι απο το γνωστο θεμα?? εχεις και μπουκωματα...
|
||||
|
||||
![]()
Κοκκινο-πορτοκαλί είναι ή μου φαίνεται?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο...δηλαδη σκουρο πορτοκαλι...δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει παντως κατι περιεργα σχεδια σαν τα johanni....γιαυτο το μυαλο μου πηγε εκει...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όχι επι του συγκεκριμμένου αλλά γενικά: Λένε,λένε κάποιοι... αλλά δεν παρακολουθούμε και κάθε τόσο έχουμε ερωτήσεις "τι είναι αυτό?","δεν ξέρω τι ψάρι έχω" κλπ 1.δεν αγοράζουμε ψάρι αν δεν γνωρίζουμε πιο είναι,τι ανάγκες έχει κλπ 2.δεν αγοράζουμε ζωντανά επειδή μας άρεσε το χρώμα,το σχήμα ή το όνομα του 3.δεν αγοράζουμε ψάρια απο το περίπτερο.Αγοράζουμε απο μαγαζιά που εμπιστευόμαστε (τα έχουμε κατονομάσει κατά καιρούς-δεν είναι και πολλά)ή απο αξιόπιστους χομπίστες που τα φροντίζουν σωστά και μας ενημερώνουν γι αυτό που μας δίνουν. 4.δεν βάζουμε στο ενυδρείο μας α.τ.ψ.(κατά το α.τ.ι.α. ![]() 5.αποφεύγουμε ψάρια απο επιλεκτικές αναπαραγωγές (σε κάποια είδη δυστυχώς αυτό είναι αναπόφευκτο) 6.δεν διαδίδουμε,δεν πουλάμε,δεν προωθούμε υβρίδια,μεταλλαγμένα,με τατουάζ,εξωγήινα κλπ Αν για κάποιο λόγο κατέληξαν στα χέρια μας φροντίζουμε να ζήσουν όσο το δυνατό καλύτερα μαζί μας. 7.ρωτάμε,διαβάζουμε,συζητάμε στο GAB, ΠΡΙΝ αγοράσουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση ειδους | takis21 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 24-03-10 01:03 |
Αναγνωριση ειδους. | psygeorge | Malawi | 3 | 29-06-09 10:48 |
αναγνωριση ειδους... | Γιώργος06 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 13-01-08 01:10 |
Αναγνωριση ειδους. | GeorgeM | Malawi | 4 | 11-12-05 23:25 |
αναγνωριση ειδους | BLUE BIMPWE | Malawi | 2 | 17-02-05 17:15 |