|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η συζήτηση για υβρίδια κλπ έχει ξανα-ματα-γίνει αρκετές φορές.
Όπως εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F1%DF%E4%E9%E1 κι αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις κι άλλα. Και δεν χρειάζεται να την επαναλάβουμε. Όσον αφορά τις επιλεκτικές αναπαραγωγές υπάρχει ένα μπέρδεμα για το τι εννοεί ο καθένας. Εγώ πιο πάνω(στην 5η εντολή ![]() αλλά αναπαραγωγή απογόνων του ίδιου είδους,που για κάποιο λόγο έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τονισμένο ή διαφορετικό απο την φυσική μορφή του ψαριού,με σκοπό την παραγωγή "νέου τύπου" ψαριών του ίδιου είδους (πχ Altoloamprologus calvus "black tail"). Πιστεύω ότι πρέπει να επιλέγουμε ψάρια όσο το δυνατό πιο κοντά στη φυσική άγρια μορφή του κάθε είδους. (Ζητώ συγγνώμη απο τον φίλο lans για την μεγάλη παρένθεση στο θέμα του) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα επανελθουμε στο θεμα με την αναγνωρισει του πορτοκαλιου ψαριου...αλλα θελω να μου επιβεβαιωσετε για 2 ψαρια...αν εχω κανει σωστη διαγνωση.
Οι πρωτες 6 φωτο πρεπει να ειναι Labidochromis sp. "Hongi" Kimpuma αρσενικο και οι αλλες 5 φωτο πρεπει να ειναι Aulonocara (Rubescens) Ruby Red Peacock θηλυκό. ...σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το 1ο έχεις δίκιο, για το 2ο που το κατάλαβες? (όλα τα θηλυκά Aulonocara είναι πανομοιότυπα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...τωρα τι λες? ΥΓ. Σιγουρα δεν ειναι το θηλυκο του κιπουμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Aν και το έχω δει από την 1η στιγμή, ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη..
Κάποιο tropheops ίσως; Μιλάω για αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/attachment....0&d=1294763420 Πες μας από που το πήρες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση ειδους | takis21 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 24-03-10 01:03 |
Αναγνωριση ειδους. | psygeorge | Malawi | 3 | 29-06-09 10:48 |
αναγνωριση ειδους... | Γιώργος06 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 13-01-08 01:10 |
Αναγνωριση ειδους. | GeorgeM | Malawi | 4 | 11-12-05 23:25 |
αναγνωριση ειδους | BLUE BIMPWE | Malawi | 2 | 17-02-05 17:15 |